Bu üç oled monitörden hangisini almalıyım ?

LeLouch37

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
37000
Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum ve oled 360hz monitör alacağim. Gigabyte 4. Nesil panelini beklemek istemiyorum ne zaman geleceği belli değil malum herşeye zam geliyor alıp geçmek istiyorum. Bu üç monitörden hangisi daha iyidir hangisini almam lazım genel olarak oyun için kullanacağım. (4k istemiyorum 2k yeter)

Son düzenleme:
Samsung monitörü 1 hafta öncesine kadar 30 bin küsür liralardaydı. 44 bin lira değmez hocam. Samsung'un sitesinde 500 hz liği var bu paraya. Sorarsan 500 hz anlamlı mı diye. Bence değil. Fakat benzer paraya bunu alırsınız.

Öğrenci indirimi ile samsungun monitörü 20-25 arasına geliyor. Öğrenci kimliğini doğrula çok daha uyguna alabileceğin ürünleri görebilirsin

Aynen samsung öğrenci indirimleri gayet mantıklı. 4 k g8 oled 40 k orada. 2 k 240 hz modeli de 21 k idi en son şu an stok görünmüyor.

Samsung monitörü 1 hafta öncesine kadar 30 bin küsür liralardaydı. 44 bin lira değmez hocam. Samsung'un sitesinde 500 hz liği var bu paraya. Sorarsan 500 hz anlamlı mı diye. Bence değil. Fakat benzer paraya bunu alırsınız.
Konuyu yazarken 33k ydı fiyatı hangi ara zam geldi ya 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öğrenci indirimi ile samsungun monitörü 20-25 arasına geliyor. Öğrenci kimliğini doğrula çok daha uyguna alabileceğin ürünleri görebilirsin
Hocam bu monitör samsung shopta yok bulamadım yani

360 hz liği kalmamıştı zaten sitede. 240 hz lik ledsiz model de kalmamış. Ben 4.Nesil monitör bekliyorum. Hayırlısı bakalım.

Konuyu yazarken 33k ydı fiyatı hangi ara zam geldi ya 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu monitör samsung shopta yok bulamadım yani
şu anda stok yok görünüyor geçen hafta vardı. zamanın varsa 1-2 haftaya gelir diye düşünüyorum

Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum ve oled 360hz monitör alacağim. Gigabyte 4. Nesil panelini beklemek istemiyorum ne zaman geleceği belli değil malum herşeye zam geliyor alıp geçmek istiyorum. Bu üç monitörden hangisi daha iyidir hangisini almam lazım genel olarak oyun için kullanacağım. (4k istemiyorum 2k yeter)

g6 360 hz var bende 27kya almıştım

Mat panel oled almazdım ben.
Samsung mat panel oledler çok iyi değil bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,849
Üyeler
186,250
Son üye
blent
Geri