Bu ucuzluk neden PlayStation 5

Arkadaşlar bir ürün buldum daha doğrusu 4-5 tane 10k-11k arası mesela bir ürün https://link.dolap.com/ek2d23 ve çok ucuz geldi nedeni nedir ürünü incelermisiniz dolap guvenilirmi PlayStation 5 ürün
Yurtdışı olsa normal diyebilirdim ama yurt içinden alınma çift kol ve yanında kulaklığıda veriyor eğer dolandırıcı değilse bedava.

Yurtdışı olsa normal diyebilirdim ama yurt içinden alınma çift kol ve yanında kulaklığıda veriyor eğer dolandırıcı değilse bedava.
Aynen hocam banada öyle geldi daha çok var o yüzden soruyum dedim 10k ile satan da var iade oluyormu bunda

Dikkat ettiyseniz telefon no paylaşmış

Dolapta düşük fiyat+telefon no paylaşanı gördüğünde hiç vaktini boşa harcama. %100 dolandırıcı. Engelle geç.

Elden alayım veya dolaptan direk alayım diyince ne diyor peki ?
Hocam bir şey demiyor ya sahibinden den al yada burdan al borcum var gibisinden birşeyler diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dolapta düşük fiyat+telefon no paylaşanı gördüğünde hiç vaktini boşa harcama. %100 dolandırıcı. Engelle geç.
Hocam dolap güvenilir değilmi veya iadesi yokmu 3 gün süre ile iade diyor birde galiba bura Trendyol guvenceli felan diyorlardi

Hocam bir şey demiyor ya sahibinden den al yada burdan al borcum var gibisinden birşeyler diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dolap güvenilir değilmi veya iadesi yokmu 3 gün süre ile iade diyor birde galiba bura Trendyol guvenceli felan diyorlardi
Dolapla alakası yok ki alsan bile göndermeyecek. Bunların amacı wpden iletişim geçenleri havale ile avlamak.

Geri