Yardım Bu Ugreen ethernet kablosu alınır mı ?

CAT7 15metreyi 350ye almıştım bana pahalı geldi 2 metre için

Standart Cat 6 alın. Bunlar gereksiz pahalı.

Alınır kullanıyorum
Bende Alicam akşama doğru bir de sizin fikirlerinizi alayım diye açtım konuyu teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Ugreen dışında düşünmüyorum maalesef

CAT7 15metreyi 350ye almıştım bana pahalı geldi 2 metre için
Markası ne hocam kablonun fiyatlar değişiklik gösterebiliyor Ugreen baya pahalı bi marka ama kaliteli.

Bende Alicam akşama doğru bir de sizin fikirlerinizi alayım diye açtım konuyu teşekkür ederim.

Markası ne hocam kablonun fiyatlar değişiklik gösterebiliyor Ugreen baya pahalı bi marka ama kaliteli.
Hocam internetiniz kaç mbps

valla hocam ben gold step aldım ben çok takılmam öyle laptopla uğraşmıştım wifi ile gecikme ve paket kaybı oluyordu tüm derdimi çözdü 10gb vadediyor benim için çok bir önemi yok malzeme kalitesi baya güzel ve fiyatı da uygundu. illa marka olacak diyorsanız alın ama cat 8 diye satılan kablolar ne kadar cat 8 orası da ayrı.

valla hocam ben gold step aldım ben çok takılmam öyle laptopla uğraşmıştım wifi ile gecikme ve paket kaybı oluyordu tüm derdimi çözdü 10gb vadediyor benim için çok bir önemi yok malzeme kalitesi baya güzel ve fiyatı da uygundu. illa marka olacak diyorsanız alın ama cat 8 diye satılan kablolar ne kadar cat 8 orası da ayrı.
Doğru diyorsun dostum ben Cat6 Alicam zaten cat8 gereksiz geliyor

Cat6 alsanız yeter tüm kabloların iletkenlik aynıdır cat6 1000mbps cat 5 100mbps fakat cat 6 almanı öneririm.İlerde artar vs.
Senin tek bakacağın nokta kablo yumuşaklığı veya sertliği hangisi uygunsa al.Ürünlwrin arasında fark yok

üzerinde ugreen yazan otu taşı bile alabilirsiniz sağlam marka ama cat kablosu için gereksiz pahalı.

Ayrıca 100 metreye kadar Cat5e - 6 - 7 hızları aynıdır.

Cat6 alsanız yeter tüm kabloların iletkenlik aynıdır cat6 1000mbps cat 5 100mbps fakat cat 6 almanı öneririm.İlerde artar vs.
Senin tek bakacağın nokta kablo yumuşaklığı veya sertliği hangisi uygunsa al.Ürünlwrin arasında fark yok

Cat5 nasıl 100 mbs oluyor ksıa mesafede 10gbs destekliyor. Bilmeden yorum yapmasak daha iyi olur. Burada daha önce yazmıştım.

Aşağıdaki teste bakarsanız cat5e bile 9700 mbs üzerinde hat değeri alınıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,335
Üyeler
183,267
Son üye
Mehme-t
Geri