Shockwawee
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Ethernet kablosu bu arkadaşlar
Cat6
1000mbps
İndirim kuponumda var 100 TL
200 liraya ne kadar fiyat performansı olur 2m alacağım.
Cat6 10m 200e aldım bende ugreen yazınca fiyat fırlıyorCAT7 15metreyi 350ye almıştım bana pahalı geldi 2 metre için
Bende Alicam akşama doğru bir de sizin fikirlerinizi alayım diye açtım konuyu teşekkür ederim.Alınır kullanıyorum
Hocam Ugreen dışında düşünmüyorum maalesef
Markası ne hocam kablonun fiyatlar değişiklik gösterebiliyor Ugreen baya pahalı bi marka ama kaliteli.CAT7 15metreyi 350ye almıştım bana pahalı geldi 2 metre için
Hocam internetiniz kaç mbpsBende Alicam akşama doğru bir de sizin fikirlerinizi alayım diye açtım konuyu teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Markası ne hocam kablonun fiyatlar değişiklik gösterebiliyor Ugreen baya pahalı bi marka ama kaliteli.
100mbpsHocam internetiniz kaç mbps
valla hocam ben gold step aldım ben çok takılmam öyle laptopla uğraşmıştım wifi ile gecikme ve paket kaybı oluyordu tüm derdimi çözdü 10gb vadediyor benim için çok bir önemi yok malzeme kalitesi baya güzel ve fiyatı da uygundu. illa marka olacak diyorsanız alın ama cat 8 diye satılan kablolar ne kadar cat 8 orası da ayrı.Bende Alicam akşama doğru bir de sizin fikirlerinizi alayım diye açtım konuyu teşekkür ederim.
Markası ne hocam kablonun fiyatlar değişiklik gösterebiliyor Ugreen baya pahalı bi marka ama kaliteli.
Doğru diyorsun dostum ben Cat6 Alicam zaten cat8 gereksiz geliyorvalla hocam ben gold step aldım ben çok takılmam öyle laptopla uğraşmıştım wifi ile gecikme ve paket kaybı oluyordu tüm derdimi çözdü 10gb vadediyor benim için çok bir önemi yok malzeme kalitesi baya güzel ve fiyatı da uygundu. illa marka olacak diyorsanız alın ama cat 8 diye satılan kablolar ne kadar cat 8 orası da ayrı.
Cat6 alsanız yeter tüm kabloların iletkenlik aynıdır cat6 1000mbps cat 5 100mbps fakat cat 6 almanı öneririm.İlerde artar vs.100mbps
Cat6 alsanız yeter tüm kabloların iletkenlik aynıdır cat6 1000mbps cat 5 100mbps fakat cat 6 almanı öneririm.İlerde artar vs.
Senin tek bakacağın nokta kablo yumuşaklığı veya sertliği hangisi uygunsa al.Ürünlwrin arasında fark yok