Neler Yeni

Bu ürün gerçekten kilo aldırırmı?

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
ben gerçekten zayıf biriyim ve kilo alamıyorum yapmadığım bir spor kaldı bugun tiktok kaydırırken karşıma böyle bir video çıktı 1 ayda 5-10 kilo aldırıyor diye alıp denemelimiyim

boy 1.80
62 kilo

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Yuzarsef
pp ne baktım hiç zayıf durmuyon kardom boşver bunları illa kilo alacaksan bağırsak tıkıcan bu kadar

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,028
İsim
Selim
ben gerçekten zayıf biriyim ve kilo alamıyorum yapmadığım bir spor kaldı bugun tiktok kaydırırken karşıma böyle bir video çıktı 1 ayda 5-10 kilo aldırıyor diye alıp denemelimiyim

boy 1.80
62 kilo
Tiktok vb yerlerde bu tarz satılan ürünleri almayın özellikle üzerinde bitkisel organik ve saçma sapan şahıs isimli olanları 👌 en son 30bine yakın olumlu yorum alan fenomen ürünleri trendyolda sahte çıktı ve toplatıldı bu üründe buna benzer bir şey şuan kilo almak istiyorsan en ucuz yol kuruyemiş ve tahin hem sağlıklı yağları alırsın hem de yüksek kalorili ara öğün yapmış olursun.

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tiktok vb yerlerde bu tarz satılan ürünleri almayın özellikle üzerinde bitkisel organik ve saçma sapan şahıs isimli olanları 👌 en son 30bine yakın olumlu yorum alan fenomen ürünleri trendyolda sahte çıktı ve toplatıldı bu üründe buna benzer bir şey şuan kilo almak istiyorsan en ucuz yol kuruyemiş ve tahin hem sağlıklı yağları alırsın hem de yüksek kalorili ara öğün yapmış olursun.
doğru söylüyorsun aslında ama ne bileyim alacağımdan da değil biraz fazla idialı geldi 1 ayda 5-10 kilo ayrıca dediğin kuruyemiş tavsiyesinide uygulamak istiyorum sağol teşekkür ederim

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,028
İsim
Selim
doğru söylüyorsun aslında ama ne bileyim alacağımdan da değil biraz fazla idialı geldi 1 ayda 5-10 kilo ayrıca dediğin kuruyemiş tavsiyesinide uygulamak istiyorum sağol teşekkür ederim
Hiç bir organik ve bitkisel ürün 5 10 kilo aldırmaz onun dışında kuruyemiş ucuz olanları tercih edin fıstık ceviz gibi hem bütçeni zorlamaz günlük 50 100gr arası kuruyemiş mümkünse yulaf içine katarak kullan, ayrıca her ara öğünde biraz sade tahin tüketin haftada bir defa da kefir için ki bağırsak florası iyileşsin besin emilimin artar daha faydalı olur.

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir organik ve bitkisel ürün 5 10 kilo aldırmaz onun dışında kuruyemiş ucuz olanları tercih edin fıstık ceviz gibi hem bütçeni zorlamaz günlük 50 100gr arası kuruyemiş mümkünse yulaf içine katarak kullan, ayrıca her ara öğünde biraz sade tahin tüketin haftada bir defa da kefir için ki bağırsak florası iyileşsin besin emilimin artar daha faydalı olur.
okula giderken biraz atarım çantama canım sıkıldıkça yerim tabii ki önce ramazanın bitmesi lazım

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ürün kilo aldırmaz kalori fazlası kilo aldırır. Tabii bu kalori fazlasını nasıl aldığın da önemli sağlıklı gıdalar ile alıp spor yaparsan bunlar sana kas olaraka dönebilir. Sağlıksız bol şekerli gıdalar alırsan yağ olarak da dönebilir. Ayrıca bu instagramda orda burda yok zayıflama yok kilo aldırma olaylarına inanmamanı tavsiye ederim yoksa ciddi sağlık problemleri başına açılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,245
Üyeler
169,696
Son üye
fullspeedornothing
Top Bottom