çılgınHamsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 106
PTTAVM: Sony DualShock 4 V2 Yeşil Kamuflaj ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu
Sony DualShock 4 V2 Yeşil Kamuflaj ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu
teşekkür ederim hocamYan sanayidir, orjinalini bu fiyata alamazsınız.
ismi aynı olunca bende şaşırdım bilgi almak istedim ihtiyacimda var çümküReplikadır muhtemelen orjinalleri arkadaşın dediği gibi yüksek fiyatlarda 1500 - 2500 arası satılıyor.
Orjinal olmasada kullanabilirsin,benim abim almış kullanıyoruz bir sorunu yok titremeside iyi baya.ismi aynı olunca bende şaşırdım bilgi almak istedim ihtiyacimda var çümkü
https://www.hepsiburada.com/techsto...mlu-gamepad-p-HBCV00002542RQ?magaza=Techstorm sizce hangisi ?Orjinal olmasada kullanabilirsin,benim abim almış kullanıyoruz bir sorunu yok titremeside iyi baya.
Replika da kullanılabilir hocam. Güvenilir bir yerden ve kolay iade alan firmadan alırsanız sorun yaşamazsınız.ismi aynı olunca bende şaşırdım bilgi almak istedim ihtiyacimda var çümkü
Ben olsam yan sanayi sony alırdım,o ürünü kendi markası adı altında sattıkları için pek güven vermedi.Youtubede varsa karşılaştırmalarını izleyebilirsiniz.
replika hocam orjinalleri 1500 1600 civarı 1800 lerede dualsense bulunabiliyor eurasia garantili ben daha yeni 1820 TL'ye dualsense aldımPTTAVM: Sony DualShock 4 V2 Yeşil Kamuflaj ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu
Sony DualShock 4 V2 Yeşil Kamuflaj ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Koluwww.pttavm.com
Bu arada ikinci elde dual senseler var 900e falan,orjinal midir bilemem.ismi aynı olunca bende şaşırdım bilgi almak istedim ihtiyacimda var çümkü