Neler Yeni

Bu USDT Sitesini Kullanan Var mı ? Güvenilir mi ?

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Merhaba geçen gün böyle bir site keşfettim ama coinlerle uzakdan yakından alakam yok aslında ama şimdi lazım oldu aranızda bu siteyi kullanan var mı https://accountusdt.com/home güvenilir olup olmadığını merak ediyorum ona göre işlem yapıcam çünkü vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

Ekler

• Screenshot_20220804-101104.png
    Screenshot_20220804-101104.png
    278.1 KB · Hit: 163
  • Screenshot_20220804-101055.png
    Screenshot_20220804-101055.png
    329 KB · Hit: 163

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,384
İsim
Bilal Tepe
Merhaba geçen gün böyle bir site keşfettim ama coinlerle uzakdan yakından alakam yok aslında ama şimdi lazım oldu aranızda bu siteyi kullanan var mı https://accountusdt.com/home güvenilir olup olmadığını merak ediyorum ona göre işlem yapıcam çünkü vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler
İlk kez duydum burayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paribu BTC türk veya binance den almanı öneririm ben veya gate io

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,384
İsim
Bilal Tepe
dolandırıcı bi site olabilirmi sence çünkü internette arattım çıkmıyo gibi bişey tam anlayamadım bende
Olabilir thodex gibi elinde patlamasin dediğim yerlerden alım satım yap bence

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk kez duydum burayı

Paribu BTC türk veya binance den almanı öneririm ben veya gate io
binance var ama şöyle bi sorunum var bu site içinde bakiye olan bi hesabım var onu binanceye aktarmak istiyorum fakat anahtar diye bişey istiyor o bende yok hesap kurulurken yapılıyomuş heralde ben hatırlamıyom

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,384
İsim
Bilal Tepe
binance var ama şöyle bi sorunum var bu site içinde bakiye olan bi hesabım var onu binanceye aktarmak istiyorum fakat anahtar diye bişey istiyor o bende yok hesap kurulurken yapılıyomuş heralde ben hatırlamıyom
Hiçbir bilgim yok knk o konuda

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dolandırıcıdır sakın bir şey yapmayın sms atıyorlar smmpanel siteleri üye bilgilerini satıyor ordan alıyorlar tel noları ve toplu sms gönderiyorlar

bu aynı site olabilir usdtaccount diye bi tane daha vardı bide usdt-account diye tam çekicekken ilk 50-100 tl yatırman isteniyor.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
dolandırıcıdır sakın bir şey yapmayın sms atıyorlar smmpanel siteleri üye bilgilerini satıyor ordan alıyorlar tel noları ve toplu sms gönderiyorlar

bu aynı site olabilir usdtaccount diye bi tane daha vardı bide usdt-account diye tam çekicekken ilk 50-100 TL yatırman isteniyor.
hmm

Top Bottom