Y ygt_blgn 80+ Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 73 Reaksiyon skoru 14 25 Nisan 2025 #1 bu video nasıl yapılıyor? yardımınızı istiyorum.. Blender ile yapmayı denedim çok farklı bir sonuç çıkıyor grafik olarak. (blosm kütüphanesini kullandım)
bu video nasıl yapılıyor? yardımınızı istiyorum.. Blender ile yapmayı denedim çok farklı bir sonuç çıkıyor grafik olarak. (blosm kütüphanesini kullandım)
bythmn 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8,262 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 5,582 25 Nisan 2025 #2 After effectste yapılıyor. YouTubeda nasıl yapıldığı anlatan videolar vardır. Emlakçılara çok yaptım vaktiyle
After effectste yapılıyor. YouTubeda nasıl yapıldığı anlatan videolar vardır. Emlakçılara çok yaptım vaktiyle
Y ygt_blgn 80+ Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 73 Reaksiyon skoru 14 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bythmn yazmış: After effectste yapılıyor. YouTubeda nasıl yapıldığı anlatan videolar vardır. Emlakçılara çok yaptım vaktiyle Devamı için tıklayın... bana da öğretir misin ve örnek videon varsa bana atar mısın? forumda dm özelliği varsa numarayı bana yaz wpden yazacağım.
bythmn yazmış: After effectste yapılıyor. YouTubeda nasıl yapıldığı anlatan videolar vardır. Emlakçılara çok yaptım vaktiyle Devamı için tıklayın... bana da öğretir misin ve örnek videon varsa bana atar mısın? forumda dm özelliği varsa numarayı bana yaz wpden yazacağım.