TahaCel
80+ Gold
Dahası
Bu webcam alinir mi veya daha iyisi varmi butcem 55 60 tl sadece canli derste kullancam
Bilmiyorum knk videolarini izliyorum nasil diye zaten sadece canli ders icin yorumlarinda iyi diyolar genellikleHiç iyi durmuyor ama 50-60TL'ye webcam yok şu an.
Knk su videoda hic fena durmuyor goruntusu tam dinleyemedim amaHiç iyi durmuyor ama 50-60TL'ye webcam yok şu an.
Zaten 60 TL'ye başka bir şey alınamaz. O yüzden tek seçeneğin bu. Derste zaten hoca çok net mi diye incelemez. Yüzün anlaşılır olsun yeter.Bilmiyorum knk videolarini izliyorum nasil diye zaten sadece canli ders icin yorumlarinda iyi diyolar genellikle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk su videoda hic fena durmuyor goruntusu tam dinleyemedim ama
Aynen bende onu dusundum hoca zaten ordamisiniz diye bakiyor yoksa napcak brnim yüzümüZaten 60 TL'ye başka bir şey alınamaz. O yüzden tek seçeneğin bu. Derste zaten hoca çok net mi diye incelemez. Yüzün anlaşılır olsun yeter.
Bizim hocalarda tutmuyordu taki veli toplantisina kadat online veli toplantisi yaptipar olanlar olduNe kadar doğrudur bilemem de bizim hocalar zorunlu kılmıyor webcami. Ses versek yetiyor
Benim de Telefon külüstür olduğundan okul grubunu takip etmiyorum ve sırf bu yüzden denemeyi kaçırdım. Zaten kurulu bir düzen yok. Neyin ne zaman olacağı belli değil. Üstüne üstlük babam beni çok umursamadan verdikleri özel okuldan aldırmak ile tehdit ediyor.Aynen bende onu dusundum hoca zaten ordamisiniz diye bakiyor yoksa napcak brnim yüzümü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim hocalarda tutmuyordu taki veli toplantisina kadat online veli toplantisi yaptipar olanlar oldu
Bu fiyata alınır. Ama mikrofonu çok kötü haberin olsun. Bu videodan baktım
Bu webcam alinir mi veya daha iyisi varmi butcem 55 60 TL sadece canli derste kullancam
Kamerasını test ettimMikrofonum var zaten bana kamera olsun yeter cok iyi görüntü istemiyorum zaten canli derste kullancam