Kerem Işık
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
arkadaşlar 24mbps internetim var ve laptopumla az önce ölçtüğüm değerlerle 21mbps 6.3 up aldım(modemle laptop arasında 9-10m var) zaten ortalamada 22-23 mpbs alıyorudum ve yeni bir pc alıcam(masaüstü) o pc ile modem arasında da 9-10m olucak sizce yine aynı sonuçları alırmıyım? almayı düşündüğüm adaptörler:
bu ikisini almayı düşünüyorum sizce hangisini alsam yine aynı performansları alırım eğer ikisinde de alamazsın derseniz bütçemi 130tl felan yapabilirim bu bütçe içine yine aynı sonuçları alırsın dediğiniz bir adaptör var mı?
Havana 300 Mbps 2dbı Antenli Wireless Adaptörü Kablosuz Ağ Pc Usb Wifi Alıcı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Havana 300 Mbps 2dbı Antenli Wireless Adaptörü Kablosuz Ağ Pc Usb Wifi Alıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
TP-Link TL-WN823N 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link TL-WN823N 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-WN823N 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com