Bu yaşta Jinekomasti olabilir mi?

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Arkadaşlar 13 yaşındayım 162-164 arası boy 55 kiloyum fakat göğüs ucum biraz büyük geliyor yumuşaklık biraz araştırdım Jinekomasti olabilir diye düşünüyorum sizce gyno mu vardır yağ oranım %18-%20 arası büyük derken bu arada yumuşaklık var ve çevresinde yuvarlak bir çember var bi zamanlar bastırınca acıyordu bide yumuşak yumuşak şeyler geliyor dokununca (derinin altında)

Arkadaşlar 13 yaşındayım 162-164 arası boy 55 kiloyum fakat göğüs ucum biraz büyük geliyor yumuşaklık biraz araştırdım Jinekomasti olabilir diye düşünüyorum sizce gyno mu vardır yağ oranım %18-%20 arası büyük derken bu arada yumuşaklık var ve çevresinde yuvarlak bir çember var bi zamanlar bastırınca acıyordu bide yumuşak yumuşak şeyler geliyor dokununca (derinin altında)
Doktora gidin hocam burdan kimse yardım edemez. Bakmadan etmeden dokunmadan film çekinmeden kan testi olmadan kimse bir şey diyemez. Birisi evet öyle der çıkmaz. Birisi hayır değil der çıkar. Doktora gidip kontrol ettirin. Doktor bile olsa burdaki sonuç rapor olmadan görmeden kontrol etmeden bilemez.

Kendine dert arıyorsun. Yok öyle bir şey. Biraz vücut çalıştır, kas yap. Yağ onların hepsi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,488
Üyeler
183,844
Son üye
nemesis060
Geri