Cihaz global sorun yok hocam.Dostlar selam bu cıhaz globalmı yoksa çin romu mu satıcı global oldugunu soyledı
@Zzabuza
14k hocam çin versıyonuda vardı baska yerde orası 12.5k dedı ama global olması lazımNe kadar fiyatı acaba merak ettim
butun updatelerı alırmı hocam sorun cıkarmasını ıstemıyorum
hocam alıyorum o zaman butun updatelerı alırmı destekledıgı yere kadar yanı sorun cıkmaz degılmıGlobal
BL açarsan almama ihtimali var ama global olduğu için Çin cihazlar gibi sorun çıkmaz. İstediğin gibi BL açıp kapatabilirsin zaten Mediatek imei atması vesaire daha basit.hocam alıyorum o zaman butun updatelerı alırmı destekledıgı yere kadar yanı sorun cıkmaz degılmı
anladım pekı suan ımeı atılmıyo dıye bılıyorum yanı 4 ay 1 sım slotu 4 ay 1 sım slotundan sonra bıtıyo o zamana kadar dırenc harıc kayıt ettırebılırmıyım bu cıhazıBL açarsan almama ihtimali var ama global olduğu için Çin cihazlar gibi sorun çıkmaz. İstediğin gibi BL açıp kapatabilirsin zaten Mediatek imei atması vesaire daha basit.
Çıkar diye düşünüyorum. Ek olarak cihazınız global olduğu için en azından sizin için daha kolay olacak.anladım pekı suan ımeı atılmıyo dıye bılıyorum yanı 4 ay 1 sım slotu 4 ay 1 sım slotundan sonra bıtıyo o zamana kadar dırenc harıc kayıt ettırebılırmıyım bu cıhazı
cıhazı aldım suan cıhazı alırken telefoncu ıstersem 1k ya dırenc atabılecegını soyledı ama ben telefonun ıcını actırmak ıstemıyorum server kayıt olabılırse ılerıde onu dusunuyorum bu arada yardımların ıcın tesekkurler hocamÇıkar diye düşünüyorum. Ek olarak cihazınız global olduğu için en azından sizin için daha kolay olacak.