Benim bildiğim ps4 ün tüm dijital oyunlarını oynatabiliyor hatta oyın cdlerini bile ps5 e takınca ps4 pro gibi 4k 30 fps oynatıyor. Yani ps4 kütüphanenizde oyun varsa ps5 de de oynayabilirsinizSistem fiyatları bu durumdayken bence alınabilir
tek eksi yönü oyun fiyatları fakat bir araştırın yanlış bilmiyorsam bazı ps4 oyunlarını ps5 te oynayabiliyorsunuz onlarla bir süre idare edip para biriktirdikten sonra oyun alınabilir
Dijitaller satılıyor muydu? haberim yoktu.Forum istanbulda Teknosada dijital versiyonu 6000₺ ye satılıyor kesinlikle alınır.
Satılıyor kanka 2 ay önce satılmaya başladı diye biliyorum ben 2-3 hafta önce gördüm teknosadaDijitaller satılıyor muydu? haberim yoktu.
hyr knk 60 fps oynatıyor diye biliyorumBenim bildiğim ps4 ün tüm dijital oyunlarını oynatabiliyor hatta oyın cdlerini bile ps5 e takınca ps4 pro gibi 4k 30 fps oynatıyor. Yani ps4 kütüphanenizde oyun varsa ps5 de de oynayabilirsiniz
linkler misinForum istanbulda Teknosada dijital versiyonu 6000₺ ye satılıyor kesinlikle alınır.
fps kilidi açılan oyunlarda 30fps sınırı da yok. oyunların %99unu çalıştırıyor. 3-4 tane saçma sapan oyun çalışmıyor sadece. o oyunları da eminim ps4e bile kimse almamıştırps5 e takınca ps4 pro gibi 4k 30 fps oynatıyor.
Kankam ps4 için üretilen cdyi ps5 e takarsan cihaz ps4 pro gibi çalışıyor. Dijital oyunlara güncelleme geldiyse 60 fps oynatır yoksa onlarda 30 fpshyr knk 60 fps oynatıyor diye biliyorum
.fps kilidi açılan oyunlarda 30fps sınırı da yok. oyunların %99unu çalıştırıyor. 3-4 tane saçma sapan oyun çalışmıyor sadece. o oyunları da eminim ps4e bile kimse almamıştır
3:06 izler misin ben yanlış anlamış olabilirimKankam ps4 için üretilen cdyi ps5 e takarsan cihaz ps4 pro gibi çalışıyor. Dijital oyunlara güncelleme geldiyse 60 fps oynatır yoksa onlarda 30 fps
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Camideyim izleyemem3:06 izler misin ben yanlış anlamış olabilirim
tmm knk uygun olduğun bir saatte izlersinCamideyim izleyemem
şu an güzel oyun yok ve en erken aynı ps4 döneminde olduğu gibi ilk 2 yıl boş geçicek yani ben almazdım.sizce bu zamanda ps5 alınır mı? Ps5'e kurlardan dolayı bir zam söylentisi var ki bence gelecek üstüne ülkemizdeki kurlar o kadar oynak ki pahalı olan oyunlar daha da pahalı olabilir. Sizce ps5 alınır mı?
cdli de olsa dijital de olsa farketmiyor. ps5 donanımı üzerinde 60fps çalışıyor oyunlar.Kankam ps4 için üretilen cdyi ps5 e takarsan cihaz ps4 pro gibi çalışıyor. Dijital oyunlara güncelleme geldiyse 60 fps oynatır yoksa onlarda 30 fps
Mesaj otomatik birleştirildi:
.