yakıtı sorun olurmuSelamlar, bütçem 1.5 milyon genel olarak tek kullanacağım, okula gidip geleceğim okul ev arası git gel 100km. Bunun dışında şehir içi kullanılacak.0 polo yada 2. el golf düşünüyorum önerileriniz nedir?
performans daha önemliyakıtı sorun olurmu
Polo alma eğer manuel kullanabiliyorsan bazen bayilere manueli nadirde olsa geliyor fiyatı 730k yada 830 k olması lazım ama genelde çalışanlar çöküyor hemenSelamlar, bütçem 1.5 milyon genel olarak tek kullanacağım, okula gidip geleceğim okul ev arası git gel 100km. Bunun dışında şehir içi kullanılacak.0 polo yada 2. el golf düşünüyorum önerileriniz nedir?
otomatik düşünüyorum 0 polo mantıksız mıdır?Polo alma eğer manuel kullanabiliyorsan bazen bayilere manueli nadirde olsa geliyor fiyatı 730k yada 830 k olması lazım ama genelde çalışanlar çöküyor hemen
408 kendim kullanıyorum memnunnum fiyat 2m ama ikinci elde bulursun belkiSelamlar, bütçem 1.5 milyon genel olarak tek kullanacağım, okula gidip geleceğim okul ev arası git gel 100km. Bunun dışında şehir içi kullanılacak.0 polo yada 2. el golf düşünüyorum önerileriniz nedir?
mantıksızotomatik düşünüyorum 0 polo mantıksız mıdır?
Oyun odaklı mı kullanacaksınız hocam?Selamlar, bütçem 1.5 milyon genel olarak tek kullanacağım, okula gidip geleceğim okul ev arası git gel 100km. Bunun dışında şehir içi kullanılacak.0 polo yada 2. el golf düşünüyorum önerileriniz nedir?