Dediğin mantıklı fakat çevremden baya bi öneri aldım. Dene dene diye sürekli ısrar ettiler. Hatta bu uygulama sayesinde aldıkları şeyleri de gösterdiler. Bunun için deneme kararı aldım ama sizlere bi sorayım dedim.Yani ilk aklıma gelen şey şu oldu. Sana neden puan versin bu uygulama ve verdiği puanlarla neden bir şey aldırsın?
Reklam gosteriyor olabilir diye düşünüyorum en masumu bu geldi aklıma.Dediğin mantıklı fakat çevremden baya bi öneri aldım. Dene dene diye sürekli ısrar ettiler. Hatta bu uygulama sayesinde aldıkları şeyleri de gösterdiler. Bunun için deneme kararı aldım ama sizlere bi sorayım dedim.
bende öyle düşünüyorum durduk yere neden para versin ? reklam izletse belki de oyun oynarak saçma geldi (bir bilgim yok kendi fikrim sadece)Reklam gosteriyor olabilir diye düşünüyorum en masumu bu geldi aklıma.
Kısacası uygulamanın karı oyun oynayarak 1 gün içerisinde yaklaşık 10 valorant puanı (VP) kazanabiliyoruz ve 1 ayda yaklaşık 600 VP'miz oluyorHocam şimdi düşününce şöyle bir duruma geliyor. Bu uygulamanın kârı nedir? Ben olsam bulaşmazdım. Kısa vadede size birkaç bir şey verebilir ama pek güvenilir gelmedi açıkçası bana.