Neler Yeni

BUFF programı güvenli midir?

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
Selam herkese, bugün youtube'de dolaşırken BUFF diye bir program gördüm. Bu program oyun oynarken point (puan) kazanmayı ve bu kazandığımız puanlarla bir şeyler satın almamızı sağlıyor. Sizce bu uygulama güvenli midir?
BUFF.JPG

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Yani ilk aklıma gelen şey şu oldu. Sana neden puan versin bu uygulama ve verdiği puanlarla neden bir şey aldırsın?

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ilk aklıma gelen şey şu oldu. Sana neden puan versin bu uygulama ve verdiği puanlarla neden bir şey aldırsın?
Dediğin mantıklı fakat çevremden baya bi öneri aldım. Dene dene diye sürekli ısrar ettiler. Hatta bu uygulama sayesinde aldıkları şeyleri de gösterdiler. Bunun için deneme kararı aldım ama sizlere bi sorayım dedim.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Dediğin mantıklı fakat çevremden baya bi öneri aldım. Dene dene diye sürekli ısrar ettiler. Hatta bu uygulama sayesinde aldıkları şeyleri de gösterdiler. Bunun için deneme kararı aldım ama sizlere bi sorayım dedim.
Reklam gosteriyor olabilir diye düşünüyorum en masumu bu geldi aklıma.

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
Reklam gosteriyor olabilir diye düşünüyorum en masumu bu geldi aklıma.
1 kez reklam çıkıyor sadece başka çıkmıyor diye söylediler. Oyun kazanınca anında puanını veriyormuş

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Hocam şimdi düşününce şöyle bir duruma geliyor. Bu uygulamanın kârı nedir? Ben olsam bulaşmazdım. Kısa vadede size birkaç bir şey verebilir ama pek güvenilir gelmedi açıkçası bana.

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
Hocam şimdi düşününce şöyle bir duruma geliyor. Bu uygulamanın kârı nedir? Ben olsam bulaşmazdım. Kısa vadede size birkaç bir şey verebilir ama pek güvenilir gelmedi açıkçası bana.
Kısacası uygulamanın karı oyun oynayarak 1 gün içerisinde yaklaşık 10 valorant puanı (VP) kazanabiliyoruz ve 1 ayda yaklaşık 600 VP'miz oluyor

Top Bottom