Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
ama onlar da haklı sonuçta aileyi idame ettirtmek onun görevi en küçük zararda ona yansıyacak.O abbalar yok mu tam dayaklık
ama onlar da haklı sonuçta aileyi idame ettirtmek onun görevi en küçük zararda ona yansıyacak.O abbalar yok mu tam dayaklık
Karda olucaktınızama onlar da haklı sonuçta aileyi idame ettirtmek onun görevi en küçük zararda ona yansıyacak.
Halen iyiyiz aslında neyse olan olduKarda olucaktınız
Bunu söylemek istemezdim ama durumum iyi değil ve bu paraya ihtiyacım var umarım yükselir1 hafta sürmez geri yükselmesi.
Ne alaka Bu durum başladığında zaten 8 TL idi. Bende 1 senedir dolar var. 7 iken falan denk gelmişti sanırım. Şuan 4 lira düştü diye zarar mı etmiş oldum.Erdoğan geçtiğimiz haftalarda elinde dolar olan pişman olacak gibi bir şey demişti. Bildiği bir şey varmış meğer.
Hocam o arkadaş malum partili çok dikkate almayınNe alaka Bu durum başladığında zaten 8 TL idi. Bende 1 senedir dolar var. 7 iken falan denk gelmişti sanırım. Şuan 4 lira düştü diye zarar mı etmiş oldum.
Evet ben o kurdada aynı şeyi yaşadım ve o anda satmıştım o yüzden aynı hataya düşmek istemiyorumDolar geçen yılda aynısını yaptı 8.58 den 6.88 e ındı. ben en azından orta vadede daha yukarı gıdecegını dusunmuyorum bu aralıklarda kalacaktır.ytd.
o dönemi hatırlarsan o doalr seviyeleri bizi neredeyse bu yıl sonuna kadar getirdi ne olduysa bu 1-2 aylık donemde oldugunu gorursun. açıkcası onumuzdeki yıl bu zamana kadar belki 18 seviyelerini görmeyebilir. Hatta düzgün yönetirlerse önümüzdeki yılda görmeyebilir. tabi para senın karar senın. ytd.Evet ben o kurdada aynı şeyi yaşadım ve o anda satmıştım o yüzden aynı hataya düşmek istemiyorum
Haklısın ben bekletecegim elimde en az zarar durumunu hissettiğimde satarım yarında önemli sabah ola hayrolao dönemi hatırlarsan o doalr seviyeleri bizi neredeyse bu yıl sonuna kadar getirdi ne olduysa bu 1-2 aylık donemde oldugunu gorursun. açıkcası onumuzdeki yıl bu zamana kadar belki 18 seviyelerini görmeyebilir. Hatta düzgün yönetirlerse önümüzdeki yılda görmeyebilir. tabi para senın karar senın. ytd.