Neler Yeni

Bugün 18 dolar kurunda 300 dolar aldım satmalimiyim

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Erdoğan geçtiğimiz haftalarda elinde dolar olan pişman olacak gibi bir şey demişti. Bildiği bir şey varmış meğer.
Ne alaka :D Bu durum başladığında zaten 8 TL idi. Bende 1 senedir dolar var. 7 iken falan denk gelmişti sanırım. Şuan 4 lira düştü diye zarar mı etmiş oldum.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Dolar geçen yılda aynısını yaptı 8.58 den 6.88 e ındı. ben en azından orta vadede daha yukarı gıdecegını dusunmuyorum bu aralıklarda kalacaktır.ytd.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Evet ben o kurdada aynı şeyi yaşadım ve o anda satmıştım o yüzden aynı hataya düşmek istemiyorum
o dönemi hatırlarsan o doalr seviyeleri bizi neredeyse bu yıl sonuna kadar getirdi ne olduysa bu 1-2 aylık donemde oldugunu gorursun. açıkcası onumuzdeki yıl bu zamana kadar belki 18 seviyelerini görmeyebilir. Hatta düzgün yönetirlerse önümüzdeki yılda görmeyebilir. tabi para senın karar senın. ytd.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
o dönemi hatırlarsan o doalr seviyeleri bizi neredeyse bu yıl sonuna kadar getirdi ne olduysa bu 1-2 aylık donemde oldugunu gorursun. açıkcası onumuzdeki yıl bu zamana kadar belki 18 seviyelerini görmeyebilir. Hatta düzgün yönetirlerse önümüzdeki yılda görmeyebilir. tabi para senın karar senın. ytd.
Haklısın ben bekletecegim elimde en az zarar durumunu hissettiğimde satarım yarında önemli sabah ola hayrola

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erkan Ören
şimdi satsan iyi olur düşme durumuda var benim akrabamda sattı hemen bu işlerden anliyan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,567
Üyeler
166,230
Son üye
Taha Gültekin
Top Bottom