BUGÜN NE OLDU BÖYLE?

Zaten ulkece çalışmadan kazanma derdindeyiz. Adam 5 liralık malı neden 6 liraya satsın 10 liraya satıyor sonra diyor 7 liraya indirim(çoğu yerin yaptığı). Çalışıp kazanan ülke olsaydım vergiler bu kadar fazla olmazdı ama değiliz işte bu tip ürünlerde reklam amacı ile rekabet amacı ile alamasak bile aynı siteden alırız insana diğer urunlerde indirimli gibi gözükür.
Dediğiniz gibi hocam 10 liraya satabiliyorken neden 6 liraya 7 liraya satsın ki 10'a koyup 15'e koyup 7 ye indirirler oo indirim yaptık alın hesabı

Bu düzen değişmeli bence Türkiye alım gücü olarak dünyanın en kötü ülkelerinden. En düşük alım gücü ve en kazık mal almak koyuyor bilgisayar almak lüks oluyor
Is siyasete giriyor ama oy verenler şakşakçılığı bıraktığı zaman gelişim başlar.

Sansıma linke ilk tıklayanlardandım ama sisteme ihtiyacım yoktu. Keşke alsaydım forumdan birine verirdim :/

Ben aldım @Abdullah Hacıgül gerçekten çok teşekkür ederim hızlı olan gerçekten kazanıyor. Bir de bir sorum olacaktı özelleştirme seçeneklerinde komik fiyatlara upgrade seçenekleri vardı. 1800TL farkla 245KF ve WD Green ssd geçilebiliyordu ama ben geçemedim stok falan biter. İtopya'yı arayıp bu özelleştirmeleri yapabiliyor muyuz?

Geri