Neler Yeni

Bugün satışa çıkarılan f/p sistemi alanlar bakabilir mi?

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Merhaba başlıkta dediğim f/p ürünü alan arkadaşım hala siparişlerde onay bekliyor diyor diğer alan arkadaşlarda da mı aynı şekilde gözüküyor alanlar cevap verebilir mi?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Onay bekliyor bende de

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen ne zaman aldın kanka 7de mi 8de mi

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Hocam ben saat 8 stoğunda aldım hala onay beklior diyor forumdada paylaştım iptal etme durumu olurmu acaba sonuçta aldık kart bilgilerini girdik ama karttanda para kesmemiş

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Hocam ben saat 8 stoğunda aldım hala onay beklior diyor forumdada paylaştım iptal etme durumu olurmu acaba sonuçta aldık kart bilgilerini girdik ama karttanda para kesmemiş
karttan para kesmemiş mi eğer para kesmediyse sıkıntı olabilir kanka seni gaflete düşürmek istemem ama

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
karttan para kesmemiş mi eğer para kesmediyse sıkıntı olabilir kanka seni gaflete düşürmek istemem ama
Kral kart bilgilerini girdim kod geldi onuda girdim şuan kartta gözüküyor ama ordsda onay bekliyor dedi sonuç olarak aldık ama onay bekliyor diyor işte ki keza forumdakilerdede öyle gsliba yoğunluktak stoğu kaçırmış olsak alamazdık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bişeyde oldu saat 7 stoğunda yakaladım yalnışlıkl sepetten sildim sonra geri eklemek istediğimde stok bitti dedi saat 8de yakaladım sayfayı 2 3 dk boyunca yeniledim8e 1dk kala felan

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Ben de 8 stoğunda aldım. Kartıma yansıdı işlem, gencergaming'de onay bekliyor olay gözüküyor.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
inşallah sıkıntı oluşmadan ulaşır yapcak bişey yok bu saatden sonra

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Ben de 8 stoğunda aldım. Kartıma yansıdı işlem, gencergaming'de onay bekliyor olay gözüküyor.
reisim benımde karta yansıtı orda gözüküyor ama karttada onay bekliyor diyor zaten çoğu kişiniki iptal olmuş bizimkilerde iptal olacak olsa olurdu heralde demi bence yoğunluktan onaylamıyorlar yarında onaylanmassa arıcam sorucam zaten destek talebi oluşturdum bne siteden bakalım hayırlısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Onaylandı diyor bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim