karttan para kesmemiş mi eğer para kesmediyse sıkıntı olabilir kanka seni gaflete düşürmek istemem amaHocam ben saat 8 stoğunda aldım hala onay beklior diyor forumdada paylaştım iptal etme durumu olurmu acaba sonuçta aldık kart bilgilerini girdik ama karttanda para kesmemiş
Kral kart bilgilerini girdim kod geldi onuda girdim şuan kartta gözüküyor ama ordsda onay bekliyor dedi sonuç olarak aldık ama onay bekliyor diyor işte ki keza forumdakilerdede öyle gsliba yoğunluktak stoğu kaçırmış olsak alamazdıkkarttan para kesmemiş mi eğer para kesmediyse sıkıntı olabilir kanka seni gaflete düşürmek istemem ama
Şöyle bişeyde oldu saat 7 stoğunda yakaladım yalnışlıkl sepetten sildim sonra geri eklemek istediğimde stok bitti dedi saat 8de yakaladım sayfayı 2 3 dk boyunca yeniledim8e 1dk kala felankarttan para kesmemiş mi eğer para kesmediyse sıkıntı olabilir kanka seni gaflete düşürmek istemem ama
reisim benımde karta yansıtı orda gözüküyor ama karttada onay bekliyor diyor zaten çoğu kişiniki iptal olmuş bizimkilerde iptal olacak olsa olurdu heralde demi bence yoğunluktan onaylamıyorlar yarında onaylanmassa arıcam sorucam zaten destek talebi oluşturdum bne siteden bakalım hayırlısıBen de 8 stoğunda aldım. Kartıma yansıdı işlem, gencergaming'de onay bekliyor olay gözüküyor.
Çıkar çıkmaz 18:59 dasen hangi saatde aldın kanka ve güncel durum ne beler hala onay bekliyor mu