Dünyayı kurtarmak gibi bir hayalim yok ancak Türkiye'nin askeri durumlarında yüksek mevkilere gelerek yer edinme hayalim var. Öncelikle Türkiye'yi kurtardıktan sonra dünyayı kurtarırım.neden yazarak zaman kaybettin o zaman gidip dünyayı kurtarsana
kuryenin kaza yapması toplumu etkileyen bir olaya sebep olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz yineToplumsal olaylar küçük çevrelerde de gerçekleşebilir.
Toplumsal olay kavramı dendiği zaman tüm ülkeyi ya da bölgeyi hatta dünyayı etkileyecek bir olay olması gerekmiyor.
Kargoyu getiren birisinin kaza geçirmesi vesaire ani rahatsızlanması, gibi olaylarlarda toplumsal olaylara girebilir.
Gezi Parkı olayları olmadı mı ya bugün?Aras kargo bugün toplumsal olaylar yüzünden kargomu teslim edemedi acaba haberim yokken ihtilal falan mı çıktı bilen var mı?
yürü be paşam forumda ne işin var durmak yok çalışmak lazımDünyayı kurtarmak gibi bir hayalim yok ancak Türkiye'nin askeri durumlarında yüksek mevkilere gelerek yer edinme hayalim var. Öncelikle Türkiye'yi kurtardıktan sonra dünyayı kurtarırım.
Ne yazsinlar kuryesel olay mıkuryenin kaza yapması toplumu etkileyen bir olaya sebep olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz yine
Forumda sadece boş insanlar yok broyürü be paşam forumda ne işin var durmak yok çalışmak lazım
Çalışıyorum hocam zaten, hava kuvvetleri komutanı olunca sizi bilgilendiririmyürü be paşam forumda ne işin var durmak yok çalışmak lazım
kuryenin kaza yapması toplumu etkileyen bir olaya sebep olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz yine
hadi bakalımÇalışıyorum hocam zaten, hava kuvvetleri komutanı olunca sizi bilgilendiririm
ne haddime çok özür dilerimAlıntıyı görüntüle
Google amca'ya karşı mı geliyorsun?