Neler Yeni

Aras yolda olan kargoyu iptal etti??

MOON_MVR

80+ Bronze
Dostum anladıgım kadarıyla senin savcılıga dilekçe vermen gerekiyor, banka karşı bankayı arayıp durumu anlatıyor normalde ve buna göre sana da dönüş yapılıyor. Tanıdığın avukat var ise bir danış derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İleri tarihli işlem değildi ama sen bilirsin
en son 4 ay önce bi g29 alırken dolandırıldım mahkeme gününü bana 2029 a verdiler çüş dedim iptal ettim

GirayHan

80+ Platinum
Dostum anladıgım kadarıyla senin savcılıga dilekçe vermen gerekiyor, banka karşı bankayı arayıp durumu anlatıyor normalde ve buna göre sana da dönüş yapılıyor. Tanıdığın avukat var ise bir danış derim.

İleri tarihli işlem değildi ama sen bilirsin
mucize bir adamsın dostum. helal olsun eft yaptın adama geçti para ve adamın parasına bloke koydurdun geri aldın ve bunu savcılığa şikayet etmeden bankalar yaptı. bankalar suç işlemiş oldu. vay be :D

Can...

80+ Platinum
Aras ile satın aldığım bir ürünü bana kargolayan adam yolda kargoyu arıyarak iptal etti hem param hem de ürünümden oldum bu şey mümkün mü????

Kargo bulunduğum şehre gelmek üzere yola çıkmışken iptal oldu bir de şaka mı bu?

Arası aradım böyle bir şey var efendim diyor benim haberim olmadan böyle bir şey mümkün mü **
50 tl dolandırıldım 2 sene önce oda bir şey mi :D

200tl için bile yapan var bu zamanda babana bile güvenmeyeceksin internet aleminde.
50 tl dolandırıldım xd

MOON_MVR

80+ Bronze
Bulunduğum şubede olan kargoyu geri istemiş ya genel merkez gidip gene de alamaz mıyım hocam?

Sonuçta şubede şu an tekrar gidip teslim almaya çalışsam teslim almamı engellerler mi?

Top Bottom