Neler Yeni

Bugün YKS'ye başlamam lazım: Nasıl başlamalıyım?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
YKS sınavı için hazırlanmam gerek. Nasıl başlayacağım hakkında gram fikrim yok. Bugün ders çalışmam lazım. Bugün başlamazsam hiç başlamam bu hafta daha.
Nasıl başlamam lazım?
Temelim 0.

Temel 0 ise dershaneye gitmeni öneririm.
İlk başta kolay Tyt Ayt kitapları al konu anlatımlarını internetten dinle ve çöz giderek zor yayınların test kitaplarını al.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Dershaneye hem para yok hem de istek yok. Yani boğaziçi'ni kazanan arkadaşımdan biliyorum o dedi dershaneler boş. Yılın yarısında dershaneyi bırakmış.
boğaziçini kazanınca ermiş mi oluyor ? boş boş tipler dershaneye gitme diyor ama her insanın farklı olduğunu anlamıyor man kafalar.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Dershaneye hem para yok hem de istek yok. Yani boğaziçi'ni kazanan arkadaşımdan biliyorum o dedi dershaneler boş. Yılın yarısında dershaneyi bırakmış.
Tüm dershaneleri denemiş herhalde. Tebrik etmek lazım.

Brozac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Tunç
Yani dershaneler Boğaziçi kazanan adamın bilgisine yetmiyor olabilir ama sen 0 temelle kesinlikle dershaneye gitmelisin.

Saintes Maries

80+ Bronze
boğaziçini kazanınca ermiş mi oluyor ? boş boş tipler dershaneye gitme diyor ama her insanın farklı olduğunu anlamıyor man kafalar.
Dershaneye gitmek o kadar mantıksız bir şey ki; Okulda saatlerce kafa patlattıktan sonra yine okuldan bir farkı olmayan bir yerde saatlerce kafa patlatıyorsun. O kadar talebenin içinde öğretmen sana fazla bir şey katamaz. Onun yerine aşağı yukarı aynı bütçe ile haftalık özel ders almak en makulü. Böylelikle eksik olduğun yerleri nokta atışı bulup önlem alabilirsin. İnsanların düşüncesine saygısı olmayan, kendinden farklı düşünenlere "man kafa" diyen bir man kafaya söz anlatmak zor tabii.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Dershaneye gitmek o kadar mantıksız bir şey ki; Okulda saatlerce kafa patlattıktan sonra yine okuldan bir farkı olmayan bir yerde saatlerce kafa patlatıyorsun. O kadar talebenin içinde öğretmen sana fazla bir şey katamaz. Onun yerine aşağı yukarı aynı bütçe ile haftalık özel ders almak en makulü. Böylelikle eksik olduğun yerleri nokta atışı bulup önlem alabilirsin. İnsanların düşüncesine saygısı olmayan, kendinden farklı düşünenlere "man kafa" diyen bir man kafaya söz anlatmak zor tabii.
Her öğrencinin aynı olduğunu düşünenlere saygım tabi olmaz. Size kalsa okulları da kapatalım.

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani dershaneler Boğaziçi kazanan adamın bilgisine yetmiyor olabilir ama sen 0 temelle kesinlikle dershaneye gitmelisin.
Tüm dershaneleri denemiş herhalde. Tebrik etmek lazım.
Paranın da yok olduğu detayını atladınız. Ben YT ve hangi kitaplarla hangi videolarla başlamalıyım onu sorduydum.

Saintes Maries

80+ Bronze
Her öğrencinin aynı olduğunu düşünenlere saygım tabi olmaz. Size kalsa okulları da kapatalım kim ne b'k yiyorsa yesin
Her öğrencinin aynı olduğunu düşünen kim? Asıl senin gibiler her öğrencinin aynı olduğunu düşünüp millete dershane dayatıyor. Bu foruma kayıt olduysan herkese saygılı olacaksın. Okulla dershaneyi bir tutuyorsun bir de. Vah ki ne vah...

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Paranın da yok olduğu detayını atladınız. Ben YT ve hangi kitaplarla hangi videolarla başlamalıyım onu sorduydum.
He hocam siz bence bir tyt denemesi çözüp ona göre kitap almanızı tavsiye ederim. Mert hocayı matematik için öneririm kitaplar için de deneme netinize göre konuşuruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her öğrencinin aynı olduğunu düşünen kim? Asıl senin gibiler her öğrencinin aynı olduğunu düşünüp millete dershane dayatıyor. Bu foruma kayıt olduysan herkese saygılı olacaksın. Okulla dershaneyi bir tutuyorsun bir de. Vah ki ne vah...
Okulla dershaneyi sen aynı tuttun üstteki mesajda ikisinide aynı olarak gösterdin geldin bide bana diyorsun

Rulep

80+ Gold
Özel ders öneririm ama onlarda zıvanadan çıktı saatliği 300 TL'den başlıyor benzin derdin yok sanki dolarla geliyor sana bilgi de kar için koyuyorsun üstüne onlarda birde biz geçirelim derdinde.

Dershaneye gelirsek hayatımda 3 kere dershane gittim 8,11 ve 11 yazı sadece 8.sınıfta verim aldım onun haricinde dinleyesim gelmedi istesem de on dk sonra odağım gittiği için verim alamadım 11 de bıraktım 11 yazından bir daha başladım ve onu da bıraktım sebebi üste var bunu anlamam biraz geç oldu ama yinede paranın hepsini kaptırmadım hala daha kârda olduğumu düşünüyorum

Buna karar ver sonraki aşama ders
İstediğim yok falan demiştin ağzımızla kuş tutsakta bizim yapabileceğimiz bir şey yok sende bitiyor iş

Eğer evde çalışacaksan YouTube öneririm
Diğer dersleri bilmiyorum ama matematik için karekök 0 öneririm kanal olarakta RM izlemede kimi seviyorsan onu izle

Saintes Maries

80+ Bronze
He hocam siz bence bir tyt denemesi çözüp ona göre kitap almanızı tavsiye ederim. Mert hocayı matematik için öneririm kitaplar için de deneme netinize göre konuşuruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okulla dershaneyi sen aynı tuttun üstteki mesajda ikisinide aynı olarak gösterdin geldin bide bana diyorsun
Okul eğitim için gereklidir. Dershane ise tamamen bir para tuzağıdır. Millete fikrin uyuşmuyor diye man kafa dediğinden çıkardım: Doğru eğitim alamamışsın. Ben okul ile dershaneyi aynı tutmadım. Dershane okulun günde 2. kez tekrarlanmasıdır dedim. Dershane gereksiz, okul gereklidir demek istedim.

Top Bottom