Dershaneye hem para yok hem de istek yok. Yani boğaziçi'ni kazanan arkadaşımdan biliyorum o dedi dershaneler boş. Yılın yarısında dershaneyi bırakmış.Temel 0 ise dershaneye gitmeni öneririm.
boğaziçini kazanınca ermiş mi oluyor ? boş boş tipler dershaneye gitme diyor ama her insanın farklı olduğunu anlamıyor man kafalar.Dershaneye hem para yok hem de istek yok. Yani boğaziçi'ni kazanan arkadaşımdan biliyorum o dedi dershaneler boş. Yılın yarısında dershaneyi bırakmış.
Tüm dershaneleri denemiş herhalde. Tebrik etmek lazım.Dershaneye hem para yok hem de istek yok. Yani boğaziçi'ni kazanan arkadaşımdan biliyorum o dedi dershaneler boş. Yılın yarısında dershaneyi bırakmış.
Yani dershaneler Boğaziçi kazanan adamın bilgisine yetmiyor olabilir ama sen 0 temelle kesinlikle dershaneye gitmelisin.Dershaneye hem para yok hem de istek yok. Yani boğaziçi'ni kazanan arkadaşımdan biliyorum o dedi dershaneler boş. Yılın yarısında dershaneyi bırakmış.
Dershaneye gitmek o kadar mantıksız bir şey ki; Okulda saatlerce kafa patlattıktan sonra yine okuldan bir farkı olmayan bir yerde saatlerce kafa patlatıyorsun. O kadar talebenin içinde öğretmen sana fazla bir şey katamaz. Onun yerine aşağı yukarı aynı bütçe ile haftalık özel ders almak en makulü. Böylelikle eksik olduğun yerleri nokta atışı bulup önlem alabilirsin. İnsanların düşüncesine saygısı olmayan, kendinden farklı düşünenlere "man kafa" diyen bir man kafaya söz anlatmak zor tabii.boğaziçini kazanınca ermiş mi oluyor ? boş boş tipler dershaneye gitme diyor ama her insanın farklı olduğunu anlamıyor man kafalar.
Her öğrencinin aynı olduğunu düşünenlere saygım tabi olmaz. Size kalsa okulları da kapatalım.Dershaneye gitmek o kadar mantıksız bir şey ki; Okulda saatlerce kafa patlattıktan sonra yine okuldan bir farkı olmayan bir yerde saatlerce kafa patlatıyorsun. O kadar talebenin içinde öğretmen sana fazla bir şey katamaz. Onun yerine aşağı yukarı aynı bütçe ile haftalık özel ders almak en makulü. Böylelikle eksik olduğun yerleri nokta atışı bulup önlem alabilirsin. İnsanların düşüncesine saygısı olmayan, kendinden farklı düşünenlere "man kafa" diyen bir man kafaya söz anlatmak zor tabii.
boğaziçini kazanınca ermiş mi oluyor ? boş boş tipler dershaneye gitme diyor ama her insanın farklı olduğunu anlamıyor man kafalar.
Yani dershaneler Boğaziçi kazanan adamın bilgisine yetmiyor olabilir ama sen 0 temelle kesinlikle dershaneye gitmelisin.
Paranın da yok olduğu detayını atladınız. Ben YT ve hangi kitaplarla hangi videolarla başlamalıyım onu sorduydum.Tüm dershaneleri denemiş herhalde. Tebrik etmek lazım.
Her öğrencinin aynı olduğunu düşünen kim? Asıl senin gibiler her öğrencinin aynı olduğunu düşünüp millete dershane dayatıyor. Bu foruma kayıt olduysan herkese saygılı olacaksın. Okulla dershaneyi bir tutuyorsun bir de. Vah ki ne vah...Her öğrencinin aynı olduğunu düşünenlere saygım tabi olmaz. Size kalsa okulları da kapatalım kim ne b'k yiyorsa yesin
He hocam siz bence bir tyt denemesi çözüp ona göre kitap almanızı tavsiye ederim. Mert hocayı matematik için öneririm kitaplar için de deneme netinize göre konuşuruz.Paranın da yok olduğu detayını atladınız. Ben YT ve hangi kitaplarla hangi videolarla başlamalıyım onu sorduydum.
Okulla dershaneyi sen aynı tuttun üstteki mesajda ikisinide aynı olarak gösterdin geldin bide bana diyorsunHer öğrencinin aynı olduğunu düşünen kim? Asıl senin gibiler her öğrencinin aynı olduğunu düşünüp millete dershane dayatıyor. Bu foruma kayıt olduysan herkese saygılı olacaksın. Okulla dershaneyi bir tutuyorsun bir de. Vah ki ne vah...
Okul eğitim için gereklidir. Dershane ise tamamen bir para tuzağıdır. Millete fikrin uyuşmuyor diye man kafa dediğinden çıkardım: Doğru eğitim alamamışsın. Ben okul ile dershaneyi aynı tutmadım. Dershane okulun günde 2. kez tekrarlanmasıdır dedim. Dershane gereksiz, okul gereklidir demek istedim.He hocam siz bence bir tyt denemesi çözüp ona göre kitap almanızı tavsiye ederim. Mert hocayı matematik için öneririm kitaplar için de deneme netinize göre konuşuruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okulla dershaneyi sen aynı tuttun üstteki mesajda ikisinide aynı olarak gösterdin geldin bide bana diyorsun