Neler Yeni

Bugünkü ''gaming'' gecesi hakkında sitemim.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Bugün bildiğiniz üzere Ramazan-i Şerif'in ilk gecesi yani bugüne başka bir isim takmaya gerek var mı? Ramazan indirimleri denebilirdi bir de ingilizce gaming yazmaya ne gerek var? Türkçe meali oyun gecesi oyunla alakası nedir en azından 4 seferliğine bu indirim etkinliğinin ismi değiştirilebilirdi diye düşünüyorum. Hayırlı Ramazanlar gözlerinizden öperim. Konudan rahatsız olacak arkadaşlar lütfen yorum yapmadan çıksın konudan. Herkes Müslüman olmak zorunda değil biz herkesin dinine saygı duyuyoruz siz de saygıyla karşılık veriniz. İyi akşamlar.

Clayz

80+ Silver
Bugün bildiğiniz üzere Ramazan-i Şerif'in ilk gecesi yani bugüne başka bir isim takmaya gerek var mı? Ramazan indirimleri denebilirdi bir de ingilizce gaming yazmaya ne gerek var? Türkçe meali oyun gecesi oyunla alakası nedir en azından 4 seferliğine bu indirim etkinliğinin ismi değiştirilebilirdi diye düşünüyorum. Hayırlı Ramazanlar gözlerinizden öperim. Konudan rahatsız olacak arkadaşlar lütfen yorum yapmadan çıksın konudan. Herkes Müslüman olmak zorunda değil biz herkesin dinine saygı duyuyoruz siz de saygıyla karşılık veriniz. İyi akşamlar.
gereksız bır sıtem oldugunu dusunuyorum yanı ramazan tabıkı kutsal ama gamıng gecesınle ne alakası var

Ya Türkiye de yaşamak cidden stresli baksana adam gaming gecesine laf atıyor kanım dondu

Clayz

80+ Silver

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kâfire kart yok 🍭💊

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam çorapçiyim bir kadın aldigi corabi iadeye getirmişti sırf altında Friday (cuma) yaziyor diye Günah diyordu ayni onun gibisin valla

Evet hatta ismini indirimler şerifi yapabilirlerdi demi. Xd

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Mehmetcan
Knk Yanlış anlama Bende Müslüman'ım Ama Bu yaptığın sitem çok Saçma Zaten %99 ihtimal Troll konudur belli

Ben'de Fiyatlara bindirim yapıyor diye sitem ediyon sandım başlığı görünce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,045
Üyeler
171,504
Son üye
Volki6060
Top Bottom