Neler Yeni

Bugünlerde Bilgisayar Toplamak?DOLAR 6.55

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Evet arkadaşlar doların 6.55i gördüğü bugünlerde ve her hafta zam alan PC fiyatlarınin olduğu bu dönemde fiyatlar sizce ne zaman düşer veya düşer mi? İçinde bulunduğumuz Mart ayı ve Nisan, Mayıs aylarındaki durum sizce ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Durum daha kötü olabilir. Şu an f/p sistemler varsa sistem toplamak isteyenler bence daha da artmadan sipariş versinler. İlerleyen günlerde sokağa çıkma yasağı gelebilir, tatiller uzayabilir.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durum daha kötü olabilir. Şu an f/p sistemler varsa sistem toplamak isteyenler bence daha da artmadan sipariş versinler. İlerleyen günlerde sokağa çıkma yasağı gelebilir, tatiller uzayabilir.
En azından Nisana kadar stabil kalsa iyiydi benim için. Pc toplama yalan oldu galiba bu sene de... Sağlık olsun gerisi önemli değil.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Perşembe günü hikayede görmüştüm yeni sistem diye hazırda olan topladığım pc'nin siparişini vermekten vazgeçtim beklemeyi tercih ettim 250 lira artmış. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre COŞKUNER
ÖNCELİKLE PC FİYATLARI ZAM ALMIYOR TL DEĞER KAYBEDİYOR DOLARLA HİÇBİR ALAKASI YOK UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK DOLARA BAĞLAYANLAR EKONOMİNİN SİSTEMİN İŞLEYİŞİNDEN HİÇBİR HABERLERİ YOK SAĞDAN SOLDAN DUYMA VB... NEYSE EKONOMİ DERSİ VERMEYECEĞİM....FİYATLAR ASLA DÜŞMEYECEKTİR EMİN OLABİLİRSİN

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre COŞKUNER
SADECE TÜRKİYEYE GELEN BİR ÜRÜN DÜŞÜK KAR KARŞILIĞIN DA BİRAZ DAHA UCUZA ALIRSIN(O NETTE YAZAN İNDİRİM VS DÜŞÜK FİYAT HİKAYE GÖZ BOYAMA) PAZARLAYICI FİRMALAR BUNU YAPAR

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
SADECE TÜRKİYEYE GELEN BİR ÜRÜN DÜŞÜK KAR KARŞILIĞIN DA BİRAZ DAHA UCUZA ALIRSIN(O NETTE YAZAN İNDİRİM VS DÜŞÜK FİYAT HİKAYE GÖZ BOYAMA) PAZARLAYICI FİRMALAR BUNU YAPAR
Nasıl yani dolar şuan 2.5 a düşse fiyat düşmeyecek mi? Açık açık anlatabilir misin merakımdan soruyorum?

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Güncel+