Neler Yeni

Bugünlerde gördüğünüz en saçma rüya neydi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
ya çok saçma bi rüya gördüm hala gülüyom
rüya şu

windows 10 bi pc var, ben ve ailem bi odadayız bilgisayar windows 11 olana kadar böyle hayatta kalmaya çalışıyoruz elektirikler kesiliyor biz yukarılara tırmanıyoruz falan çok saçmaydı

ondan öncesinde de 2 tane eleman beni bıçaklayıp gülüyordu,

VorleN

80+ Silver
rüya şu

windows 10 bi pc var, ben ve ailem bi odadayız bilgisayar windows 11 olana kadar böyle hayatta kalmaya çalışıyoruz elektirikler kesiliyor biz yukarılara tırmanıyoruz falan çok saçmaydı

Milli oluyodum o.O2o.O2
Sorun şu ki zaten milliyim :kedi:

Tech Shot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Dayan
rüya şu

Hocam bu lucid rüyayı biliyorsunuz dimi? Bi ara çok kafayı takmıştım buna. Daha sonra bir rüya gördüm. Aslında normal bir rüya idi, bir okul vardı ama çok lüks 2080 den falan bir okul. Daha sonra bizi bir yere götürdüler, orada lucid rüya görmeyi sağlayan bir makine vardı. Ve gerçekten lucid rüya gördüm ama aslında tamamen normal bir rüyaydı:oops:

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
rüya şu

çok sık rüya görmem ama bu gece recep ivedik için akbank şifresi almaya çalışıyorduk. Daha doğrusu şifresini unutmuş hesabını geri almayı deniyorduk. Müşteri hizmetleri ile baya saçma konular konuştuk gerçekten enteresan bir rüyaydı. Hayatımda kullandığım en hızlı tuşlu telefon o rüyadaydı.

tunazadeeq

80+ Bronze
Hoi4 mapı var üsttan bakiyosun sonra kıyıya iniyoruz fps moduna geciyoruz tır festivali var sonra playlist seciyorum kendime sonra bi iskelet var avucum kadar sanirim canli elime aliyorum sonra sariliyorum aliyorum eve sonra buna uzuluyorum arkada huzunlu sarki caliyo bunu yerine koyuyorum koyarken sinematik giriyo son halini gosteriyo bitiyo. 🤙🏿

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok sık rüya görmem ama bu gece recep ivedik için akbank şifresi almaya çalışıyorduk. Daha doğrusu şifresini unutmuş hesabını geri almayı deniyorduk. Müşteri hizmetleri ile baya saçma konular konuştuk gerçekten enteresan bir rüyaydı. Hayatımda kullandığım en hızlı tuşlu telefon o rüyadaydı.
OIDFAJGADIOSFHJIOSADFJGASIO çok iyi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
rüya şu

Rüyamda İstanbulu kuzey taraflarından orman içinde bir tren istasyonundaydım. Bir baktım trenden kuzen ve arkadaşı indi. Selam verip trene bindim. Kuzenin arkadaşı trende birsey unutmuş. Tren kalkınca raylara atlayıp peşimizden koşmaya başladı. Bende baktım olmuyor Biraz gittikten sonra trenden çimenlere doğru atladım. Tabi kimse yoktu orada. Bende bir köye sığındım. Oradaki teyzelerden birine beni ilçe tren istasyonuna götürebilir misiniz dedim. Oradaki teyze kızım gidecek şimdi seni götürsün dedi. Benim yaşlarımda bir kızdı. At arabasının arkasına oturdum beraber gittik. İstasyona geldiğimizde bir sonraki trene saatler vardı. Benimde karnım aç olduğu için gel birlikte yemem yiyelim dedi. Binanın alt katındaki esnaf lokantasında oturduk. O sırada kızın babası geldi ve bizi sevgili sanıp yanlış anladı. Biden kız almak için teste tabi olmalısın dedi. Dedim ne testi :D. İşte çayın içine tuz,acı falan katıp içermeye başladı. Ama bana hepsi şekerli çay gibi geldiği için hepsine çok iyi diyordum. Tabi çok karıştırınca tuvalete gitmek için kalktım. Abdesthane duş yeri gibi büyük bir alan vardı. İçeri bi girdim en az 100 kişi var. Kadınlar, çocuklar ve erkekler. Hepsi taşa oturmuş bekliyor. Bende giyinme kabini bir yere girdim. Çok dar olduğu için kenarlara çarptım ve yan kabindeki abla bana bağırdı ve uyandım.
Enteresan bir rüyaydı.

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
rüyamda şizofreni hastası bir grup insanı tedavi ediyordum işin garip tarafı dünya çapında tüm hastalar bir anda aynı şeyi demeye başlıyor ve bu raporlanıyordu dünya sağlık örgütüne ve dünya sağlık örgütü bize zorla halka dizi film izlemelerinden kaynaklı dedirtiyordu. İşin garip tarafı hastaneye tıkdığımız tüm hastalar uzaylı varlıkların dünyada olduğunu bizi daha iyi kontrol etmek için din televizyon internet gibi alanları kontrol ettiklerini ve bu olaya inanmayan kişilere deli tanısı koyulması için teknolojik cihazlar ile herkesin beynini yıkadığından bahsediyordu.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mor tenli bir kızla birlikte oluyodum :D

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
1 hafta önce gördüğüm rüyamda di maria yeni lokanta açmıştı bende ilk müşterisiydim bana adana kebabı yapmıştı 1 ısırık attım alarm çaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,672
Üyeler
161,112
Son üye
Durdentay31
Top Bottom