Bukadar ısınması normalmi ya ?

Oyunlarda ve yük altında kaç derece oluyor mesela?
Hemen test edip geleyim ama tahminim yük altında değilken 60 65 de çalışıyorsa bence yük altında 80 hadi 90 ı görür gibi ama bi test ediyim csgo ile

arkadaşlar yeni işlemcim x3440 termal macunu falan herşeyini az önce sürdüm fakat boşta iken yani googleda falan 60 70 arası oynuyor sizce normalmi
Stok soğutucunuz ne intelin eski ince profili olanmı yoksa kalın olnımı? Birde soğutucuya birdaha bakın tam oturmamışda olabilir . Gine olmazsa soğutucu almanız gerekebilir ama ilk önce bi oyun oynayarakda test yapın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu değer ekran kartını gösteriyor yalnız.
Altında Yazıyor

Şey yapabilirsin bide biosdan işlemci fanın hızını artırabilirsin şimdilik
Nasıl arttırcam onu ha bide benim işlemcim stok fan derken şöle bi fan demir blok var onun üstünde normal fan var kare hani olurya 8cm galiba

Boşta da 70 derece, oyunda da 70 derece, öyle mi?
Aynen çok acauyip

Boşta da 70 derece, oyunda da 70 derece, öyle mi?
Boşta 65 60 oldu

Nasıl arttırcam onu ha bide benim işlemcim stok fan derken şöle bi fan demir blok var onun üstünde normal fan var kare hani olurya 8cm galiba

Aynen çok acauyip

Boşta 65 60 oldu
anakratın modelini artarmısın ona göre bir video atabilirim fanının hızını artırmak için

Malesef bulamadım ama biosda sekmelere gir ve şunu bul : rpm diye bir şey yazar oraldarda onun yanında performs moduna al şöylede olabilir adı cpu fan rpm şeklindede artırabilirsin

Malesef bulamadım ama biosda sekmelere gir ve şunu bul : rpm diye bir şey yazar oraldarda onun yanında perfmans moduna al şöylede olabilir adı cpu fan rpm şeklindede artırabilirsin
Allahtan ingilizcem biraz var bios full ingilizce :D yapayım iki dakika

Anakartınızın biosu biraz eski olduğundan bulmak biraz zaman alabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,276
Üyeler
202,241
Son üye
Zeakgu
Geri