Hayır değilarkadaşlar yeni işlemcim x3440 termal macunu falan herşeyini az önce sürdüm fakat boşta iken yani googleda falan 60 70 arası oynuyor sizce normalmi
Kasa ile alakalı olabilir mi sizce ?Neden bukadar ısınıyor peki bi bilginiz varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Olabilir eğer hava akışı kötüyse ısınır veya fanlar yetersizseKasa ile alakalı olabilir mi sizce ?
Eski i3 550 işlemcim buakdar ısınmıyordu ya macunuda sürdümKasa ile alakalı olabilir mi sizce ?
Galiba soğutucum işlemciye yetmiyor ozaman yeni soğutucumu alıcam ?Olabilir eğer hava akışı kötüyse ısınır veya fanlar yetersizse
İntel'in kendi sayfasından TDP değerlerine bir bak istersen o değerlerdeyse eğer fanı değiştirmene gerek olmayabilirAnakartım oc desteklemiyor bi önceki konuda bahsetmiştim fan ise stok fan
Kasanın kapağını açın düzelirse açık kullanınEski i3 550 işlemcim buakdar ısınmıyordu ya macunuda sürdüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Galiba soğutucum işlemciye yetmiyor ozaman yeni soğutucumu alıcam ?
2 hafta önce mediamarkt'tan bunu aldım45 nm, 95 Watt TDP'li bir işlemcinin bu kadar ısınmasının sebebi stok soğutucu. Değiştirirseniz sorununuz çözülür. Ayrıca kullandığınız termal macunun da kötü olduğunu düşünüyorum.
Yok aynı yineKasanın kapağını açın düzelirse açık kullanın