Neler Yeni

Bulunduğum okulu değiştirmeli miyim?

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Merhaba arkadaşlar. Şuan Bursa Nursel Çağlar anadolu lisesindeyim. Ortamı aşırı kötü. Telefon yasak. Evime çok yakın bu arada. Okul çok sıkı. Aşırı hemde. Sınıf 42 kişi (sayısalın en iyi sınıfı olucak sözde) 11. sınıfım. Sizce okul değiştirmeli miyim? Değiştirirsem BTSO hüseyin sungur anadolu lisesine gidicem. Nakil denediğimde 1. sırada gözüküyorum. Kafam çok karışık lütfen yardım edin bana. Akıl verin. BTSO'ya gidersem arkadaş sıkıntısı çeker miyim? Tek kalır mıyım? Lütfen görüşlerinizi bekliyorum.

Flokii

80+
Telefon her okulda yasak olması lazım? Özel kolej olmadığı müddetçe

uydu3

80+ Silver
Zaten 11.sınıfsın kaç kişi tanıyosun ki :D 2sene falan okumadın doğru düzgün

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

uydu3

80+ Silver

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Telefonun yasak olması okulun öğrencilerine bağlı biraz. Bizim okulda yasak değil. Hiç kimse derste telefonuyla oynamaz, oynayan olursa alırlar ama teneffüste kim ne yapmış karışmazlar. Okulunun öğrencileri telefon serbest bırakıldığında bu durumu suiistimal edebilirler bu yüzden yasaktır. Ve telefonun yasak olması o liseyi kötü yapmaz.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Telefon her okulda yasak olması lazım? Özel kolej olmadığı müddetçe
Benim kardeşim cihangir okullarında okuyor orada da yasak cafemizin yanında doğa koleji var orada da yasak :)

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
BTSO da sınıflar nasıl çok bi farkı yoksa değmez varsa değer arkaadaş falan gelip geçici bir şey olmaz değiş gitsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
Merhaba arkadaşlar. Şuan Bursa Nursel Çağlar anadolu lisesindeyim. Ortamı aşırı kötü. Telefon yasak. Evime çok yakın bu arada. Okul çok sıkı. Aşırı hemde. Sınıf 42 kişi (sayısalın en iyi sınıfı olucak sözde) 11. sınıfım. Sizce okul değiştirmeli miyim? Değiştirirsem BTSO hüseyin sungur anadolu lisesine gidicem. Nakil denediğimde 1. sırada gözüküyorum. Kafam çok karışık lütfen yardım edin bana. Akıl verin. BTSO'ya gidersem arkadaş sıkıntısı çeker miyim? Tek kalır mıyım? Lütfen görüşlerinizi bekliyorum.
Telefon yasak olamaz 2 yıl önce yasağı kaldırdılar ben istanbulda mustafa saffet fene gidiyorum bizim okulda toplamıyorlar kuzenimde imamhatipe gidiyor onlarınkinide toplamıyorlar

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Konfor alanını bozman her zaman insana yeni şeyler katar ve senş geliştirir gittiğin yeri güzel yapan da arkadaşlarındır. ☺️

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram