Buna ozellestirme yapmayali miyim?

Alakasız ve saçma bi yorum olmuş. 7500f ısınan bir işlemci bunun için kule tipi bi soğutucu zaten almalısın. Ama rx7600 ile daha fazla ısınır demek saçmalıktır hocam. Arkadaş boş yapmış. Giriş-orta seviye bir kule tipi soğutucu alırsan fazlasıyla yeterli olacaktır.
Tamamdir tesekkur ederim

Alakasız ve saçma bi yorum olmuş. 7500f ısınan bir işlemci bunun için kule tipi bi soğutucu zaten almalısın. Ama rx7600 ile daha fazla ısınır demek saçmalıktır hocam. Arkadaş boş yapmış. Giriş-orta seviye bir kule tipi soğutucu alırsan fazlasıyla yeterli olacaktır.
https://www.itopya.com/kuark-radeon...0-8gb-16gb-ddr4-1tb-m2-ssd-amd-radeon-_h29507 Hocam nasil bu sistem iyi midir fiyati uygun gibi kasayla islemciyi degistiririm

Hocam senin bütçen ne kadar Allah aşkına söylesene. 1500TL farkla aynı ekran kartıyla ddr5'li sistem var onu almak varken buna bakıyorsun yapma lütfen.
Dikkat etmemisim monitor dahil 27-28 falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha bütçenizi zorlayıp rtx 4060 alabilirsiniz.

Reis arkadas ddr4 alinmaz dedi ondan almiyorum rtx den yanaydim ama

@Çatlı Reis Hocam bu yorumu sadece sabrını ve sakinliğini kıskandığımı belirtmek için atmak istiyorum. Helal olsun sana valla :D

Dikkat etmemisim monitor dahil 27-28 falan

Reis arkadas ddr4 alinmaz dedi ondan almiyorum rtx den yanaydim ama
Malesef bu bütçede DDR 5 zor. 5600 hala taş gibi bir işlemci. Pişman etmez. Çok takılmayın DDR 5 olmasına.

@Çatlı Reis Hocam bu yorumu sadece sabrını ve sakinliğini kıskandığımı belirtmek için atmak istiyorum. Helal olsun sana valla :D
Reis ben onuda anliyorum fakat anlamitorum bilgisayardan ne yapayim?

Malesef bu bütçede DDR 5 zor. 5600 hala taş gibi bir işlemci. Pişman etmez. Çok takılmayın DDR 5 olmasına.
Hocam 4060 nasil peki

Reis ben onuda anliyorum fakat anlamitorum bilgisayardan ne yapayim?

Hocam 4060 nasil peki
Kankacım bak bu sistemi işlemciyi 7500f kasayı da vento yapıp alıyorsun ve sana 23k'ya geliyor. Üste de 5binTL bütçen kalıyor. Ona da gayet güzel bir monitör alabilirsin.

RX 7600 den daha mantıklı. Nvidia teknolojileri gibi bir artısı var.
Tamamda sistem ddr4 hocam. Ddr5 varken neden ddr4 alsın adam?

Hocam zaten arkadaş çok ağır oyunlar oynamadığını belirtmiş ama yine de 7600 ddr5 olması 4060 olup ddr4 olmasından kat ve kat daha iyi olacaktır. Bu paralar artık ddr4 sistemler için çok saçma, 2 yıl sonra upgrade etmek istediğinde komple sistemi baştan tasarlaması gerekicek. 7600 ve 4060 bana kalırsa aynı minvalde 2 kart. eğer amdnin 6xxx serisinden bahsediyor olsaydık nvidia tercih edilebilir derdim. sonuna kadar @Çatlı Reis 'e katılıyorum
RX 7600 den daha mantıklı. Nvidia teknolojileri gibi bir artısı var.

Geri