Buna ozellestirme yapmayali miyim?

Onu yapabilecek bilgiye sahip olduğunu düşünüyorsan dene derim ama fiyat daha pahalıya denk gelebilir. Hazır sistemler tek tek toplamaya kıyasla daha uygun fiyatlı oluyor.
Dediginiz sistemin kasasini ve islemcisini degistirip alacagim o zaman

İşlemciyi 7500f kasayı da vento yaparsan yeterli olacaktır fazlasıyla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca o hava soğutma o işlemci için yetersiz kalabilir eğer bütçen varsa kule tipi bi soğutucu da almalısın.

İşlemciyi 7500f kasayı da vento yaparsan yeterli olacaktır fazlasıyla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca o hava soğutma o işlemci için yetersiz kalabilir eğer bütçen varsa kule tipi bi soğutucu da almalısın.
Hocam kac yil goturur bu sistem beni sizce

Eyvallah cansin bide monitor onerirsen tadindan yenmez reis
Şu an en fiyat performans monitör hangisi bilmiyorum hocam. Bi bildiğim bu var ama bundan iyileri de belki olabilir. Onun için ayrı konu açıp bütçenizi belirtirseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.

Şu an en fiyat performans monitör hangisi bilmiyorum hocam. Bi bildiğim bu var ama bundan iyileri de belki olabilir. Onun için ayrı konu açıp bütçenizi belirtirseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.

Tamamdir hocam cok tesekkur ederim kusura bakma dediklerimin icin hayirli gecelerin olsun

Tamamdir hocam cok tesekkur ederim kusura bakma dediklerimin icin hayirli gecelerin olsun
Estağfurullah hocam ne kusuru, kusurluk bir şey yok. Size de hayırlı geceler.

Estağfurullah hocam ne kusuru, kusurluk bir şey yok. Size de hayırlı geceler.
Hocam youtubede biraz arastirdim da arkadasin birisi 5 7500f le rx7600 beraber alirsan yaninda yangin tupu de eklemeyi unutma gibisinden bi yorum atmis ne kadar dogrudur

Hocam youtubede biraz arastirdim da arkadasin birisi 5 7500f le rx7600 beraber alirsan yaninda yangin tupu de eklemeyi unutma gibisinden bi yorum atmis ne kadar dogrudur
Alakasız ve saçma bi yorum olmuş. 7500f ısınan bir işlemci bunun için kule tipi bi soğutucu zaten almalısın. Ama rx7600 ile daha fazla ısınır demek saçmalıktır hocam. Arkadaş boş yapmış. Giriş-orta seviye bir kule tipi soğutucu alırsan fazlasıyla yeterli olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,794
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri