5700 ün oyun performansı daha düşük 5600 en fiyat performans olanı 25-26k ya çıkarsanız 7500f 4060 ddr5 sistemler var veya 22k ya 7500f 7600 ddr5 sistem varİslemciyi 7 5700 yapiyorum
5700 ün oyun performansı daha düşük 5600 en fiyat performans olanı 25-26k ya çıkarsanız 7500f 4060 ddr5 sistemler var veya 22k ya 7500f 7600 ddr5 sistem varİslemciyi 7 5700 yapiyorum
Sogutucu ne onerirsinizGüzelmiş fiyatı, bunun yanına ayrı soğutucu alacaksınız unutmayın.
AM5 isterseniz
![]()
CHEST-V14 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
CHEST-V14 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
kasayı vento, işlemciyi 7500f yap.
Benim ve diğer arkadaşın attığı sistemi almanız daha akıllıca.İslemciyi 7 5700 yapiyorum
Amd ekran karti icime sinmiyor zaten agir oyunlarda oynamiyorumBenim ve diğer arkadaşın attığı sistemi almanız daha akıllıca.
Neden içinize sinmiyor? Arada çok küçük farklar haricinde 7600 ve 4060 arasında neredeyse hiç bir fark yok. Amd yi de tercih etmemeniz için bir neden yok. En sonunda sizin bileceğiniz iş ama aynı fiyata ddr5 varken ddr4 almak biraz saçma olacak haberiniz olsun.Amd ekran karti icime sinmiyor zaten agir oyunlarda oynamiyorum
DDR 4 performans kaybi yasatmaz gibiNeden içinize sinmiyor? Arada çok küçük farklar haricinde 7600 ve 4060 arasında neredeyse hiç bir fark yok. Amd yi de tercih etmemeniz için bir neden yok. En sonunda sizin bileceğiniz iş ama aynı fiyata ddr5 varken ddr4 almak biraz saçma olacak haberiniz olsun.
Mesele performans kaybı değil hocam niye anlamak istemiyorsunuz. Çok basit bir şekilde anlatıyorum halbuki, daha yenisi eski olan ile aynı fiyattayken neden eski olanı alırsın ki?DDR 4 performans kaybi yasatmaz gibi
Reis ne kadar gider ddr4 bana soyler misinMesele performans kaybı değil hocam niye anlamak istemiyorsunuz. Çok basit bir şekilde anlatıyorum halbuki, daha yenisi eski olan ile aynı fiyattayken neden eski olanı alırsın ki?
Gerekirse satar ddr5 ram alirimReis ne kadar gider ddr4 bana soyler misin
Mesele ram meselesi değil hocam ddr5 sadece ramden ibaret değil. Normal oyununu oynarsın her ikisiyle de ama ddr5 aynı fiyat hocam. Arada fiyat farkı olmamasına rağmen ddr4 beni ne kadar idare eder diye soruyorsunuz. Hem attığım sistemde ryzen 5 7500f var hem ramler ddr5 hem anakart am5 destekli. Tek fark ekran kartıyken ve onların arasında da neredeyse yok denecek kadar az fark varken ddr4 sistem almak dünyanın en saçma şeyi olur.Reis ne kadar gider ddr4 bana soyler misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerekirse satar ddr5 ram alirim
Hocam uzer mi beni peki rx kartlar lutfen beni yanlis anlamayin hani ilk bilgisayarim olacagi icin uzulmek istemiyorumMesele ram meselesi değil hocam ddr5 sadece ramden ibaret değil. Normal oyununu oynarsın her ikisiyle de ama ddr5 aynı fiyat hocam. Arada fiyat farkı olmamasına rağmen ddr4 beni ne kadar idare eder diye soruyorsunuz. Hem attığım sistemde ryzen 5 7500f var hem ramler ddr5 hem anakart am5 destekli. Tek fark ekran kartıyken ve onların arasında da neredeyse yok denecek kadar az fark varken ddr4 sistem almak dünyanın en saçma şeyi olur.
Hocam neden üzsün? Amd kartlarda eskiden bazı sorunlar vardı ama 6000 serisinden sonra neredeyse hiç olmamaya başladı. Çoğu hata düzeldi ve kartlar f/p ürünler oldukları için Nvidia kartlara göre daha tercih edilebilir bi hâle de geldi.Hocam uzer mi beni peki rx kartlar lutfen beni yanlis anlamayin hani ilk bilgisayarim olacagi icin uzulmek istemiyorum
reis kendim parcalari toplasam nasil olurHocam neden üzsün? Amd kartlarda eskiden bazı sorunlar vardı ama 6000 serisinden sonra neredeyse hiç olmamaya başladı. Çoğu hata düzeldi ve kartlar f/p ürünler oldukları için Nvidia kartlara göre daha tercih edilebilir bi hâle de geldi.
Buyrun bu da karşılaştırma sonuçları.
Onu yapabilecek bilgiye sahip olduğunu düşünüyorsan dene derim ama fiyat daha pahalıya denk gelebilir. Hazır sistemler tek tek toplamaya kıyasla daha uygun fiyatlı oluyor.reis kendim parcalari toplasam nasil olur