Buna ozellestirme yapmayali miyim?

Gerek rok reis islemciyi 7 5700 yapsam darbogaz olue mu
5600 ile darboğaz yapmıyorken 5700 ile nasıl yapsın hocam? Ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi bütçeniz el verirse ddr5 sistem almak daha mantıklı.

Kasayi msi yapacagim baska hangi parcali degismeli sizce acil yardim eder misiniz
Güzelmiş fiyatı, bunun yanına ayrı soğutucu alacaksınız unutmayın.

AM5 isterseniz

kasayı vento, işlemciyi 7500f yap.

Gerek rok reis islemciyi 7 5700 yapsam darbogaz olue mu
olmaz ,5600la da olmaz ben olsam biraz beklerim haziranda fiyatlar düşer ddr5 alırım bi kaç yıl sonrada ekran kartını güncellersin

5600 ile darboğaz yapmıyorken 5700 ile nasıl yapsın hocam? Ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi bütçeniz el verirse ddr5 sistem almak daha mantıklı.
Reis ilk bilgisayarim oldugu icin pek anlamiyorum ondan dedim ayrica ddr5 fiyat farki ne kadar

Reis ilk bilgisayarim oldugu icin pek anlamiyorum ondan dedim ayrica ddr5 fiyat farki ne kadar
Bu ddr5 hocam. Ekran kartı farklı ama ben olsam bunu tercih ederdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaz geliyo okullar kapanıyor bayram geliyor kampanya olur baya
O zamana kadar fiyatlar artar. Kampanya ayağına da şimdiki fiyatlara düşürürler.

yaz geliyo okullar kapanıyor bayram geliyor kampanya olur baya
Hocam bu sistem niye yetmesin

Bu ddr5 hocam. Ekran kartı farklı ama ben olsam bunu tercih ederdim.

O zamana kadar fiyatlar artar. Kampanya ayağına da şimdiki fiyatlara düşürürler.
Ddr4 cok mu kotu hocam

Hocam bu sistem niye yetmesin

Ddr4 cok mu kotu hocam
Ddr4 kötü değil tabii ki, sadece artık ddr5 sistemler o fiyata bulunuyorken ddr4 almak saçma olur. İmkan varsa ddr5 her türlü daha rahat ettirir sizi.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri