Buna ozellestirme yapmayali miyim?

Hocam zaten arkadaş çok ağır oyunlar oynamadığını belirtmiş ama yine de 7600 ddr5 olması 4060 olup ddr4 olmasından kat ve kat daha iyi olacaktır. Bu paralar artık ddr4 sistemler için çok saçma, 2 yıl sonra upgrade etmek istediğinde komple sistemi baştan tasarlaması gerekicek. 7600 ve 4060 bana kalırsa aynı minvalde 2 kart. eğer amdnin 6xxx serisinden bahsediyor olsaydık nvidia tercih edilebilir derdim. sonuna kadar @Çatlı Reis 'e katılıyorum
Tamamdir o zaman rx ekran kartinda hem fikiriz ama hikayeli oyunlarda uzer mi benj

Nasıl bir şey beklediğine göre değişecektir hocam, yeni çıkan oyunları ultrada oynayamazsın ama bunu nvidia 4060 ile de yapamazsın. 8gb vram seni kısıtlayacaktır. Fakat ayarları düşürerek fsr3 ile beraber bir çok oyunu med-high skalasında oynayabilirsin 1920x1080 çözünürlükte. İlk kasan olacağı içinde severek oyunların tadını çıkarırsın diye tahmin ediyorum. Daha iyi görebilmen için youtube'a ekran kartın ve işlemcini yazarak oyun testlerini izlemen yeterli olacaktır

Nasıl bir şey beklediğine göre değişecektir hocam, yeni çıkan oyunları ultrada oynayamazsın ama bunu nvidia 4060 ile de yapamazsın. 8gb vram seni kısıtlayacaktır. Fakat ayarları düşürerek fsr3 ile beraber bir çok oyunu med-high skalasında oynayabilirsin 1920x1080 çözünürlükte. İlk kasan olacağı içinde severek oyunların tadını çıkarırsın diye tahmin ediyorum. Daha iyi anlamak için youtube'a ekran kartın ve işlemcini yazarak oyun testlerini izlemen olacaktır
Anladim hocam

Yine bir sorun olursa bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz. Eğer acelen yoksa da AMD'nin 9060 serileri duyuruldu, onlar da yakında satışa çıkacaktır. beklemek istersen bu modellerde bütçen dahilinde olur diye düşünüyorum ama malum Türkiye de fiyatların ne olacağı hiç belli olmuyor

Yine bir sorun olursa bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz. Eğer acelen yoksa da AMD'nin 9060 serileri duyuruldu, onlar da yakında satışa çıkacaktır. beklemek istersen bu modellerde bütçen dahilinde olur diye düşünüyorum ama malum Türkiye de fiyatların ne olacağı hiç belli olmuyor
Hic beklemek istemiyorum kral ya nolur nolmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hic beklemek istemiyorum kral ya nolur nolmaz
Dedigim gibi zaten valorant minecraft tarzi oyunlarini agirlikli oynadigim icin cok fark etmez ekran karti

Geri