Bundan sonra all-in lemicem :(

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
4800 den tüm paramı bnb ye bastım ama şu tabloya bak. Chz neo ve doge özellikle doge uçmuş. Siz chz veya dogeye yatırmışmıysınız veya elinizde var mı şuan ?

Ytd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4800 den tüm paramı bnb ye bastım ama şu tabloya bak. Chz neo ve doge özellikle doge uçmuş. Siz chz veya dogeye yatırmışmıysınız veya elinizde var mı şuan ?

Ytd
Pardon resimi atmayı unutmuşum

Ekler

• Screenshot_2021-04-16-10-24-13-189_com.cloud.tr.jpg
    Screenshot_2021-04-16-10-24-13-189_com.cloud.tr.jpg
    309.5 KB · Hit: 56

Ytd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon resimi atmayı unutmuşum
Sağlık olsun

bgy stonks

anlamadım ( stonks akımınıda bgy yide biliyom ama anlamadım)
bgy bir facebook grubu açılımı bu kadar grup yeter orada işte sohbet vs yaşadığı olayları söylüyor sonra bgy stonks diye grup açtılar millet soruyor işte en iyi coin hangisi nasıl katlarım diye 1-2 hafta sonra küfür ederek derdini anlatıyor 2 bin tl girdim 300 lira aldım falan komik olaylar yani

bgy bir facebook grubu açılımı bu kadar grup yeter orada işte sohbet vs yaşadığı olayları söylüyor sonra bgy stonks diye grup açtılar millet soruyor işte en iyi coin hangisi nasıl katlarım diye 1-2 hafta sonra küfür ederek derdini anlatıyor 2 bin TL girdim 300 lira aldım falan komik olaylar yani
anladım ama ağlanac halime gülüyorum ıhbsfkhdbsfgsdkgb

Geri