whiterose Cezalı 80+ Bronze Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 593 Reaksiyon skoru 246 24 Mart 2021 #1 Dünden beri bunları indirmeye çalışıyor ama hiçbir inmiyor, error yazıyor. Kendim store'a girip yeniden başlattığımda da aynı şekilde error alıyorum. Bunlar nedir ve nasıl çözeceğim? Ekler Screenshot_1.png 161.5 KB · Hit: 47
Dünden beri bunları indirmeye çalışıyor ama hiçbir inmiyor, error yazıyor. Kendim store'a girip yeniden başlattığımda da aynı şekilde error alıyorum. Bunlar nedir ve nasıl çözeceğim?
emr1945 80+ Bronze Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 564 Reaksiyon skoru 230 24 Mart 2021 #2 netten indir tam paketini onları iptal et Post automatically merged: 24 Mart 2021 yazılım dilidir hangi dönemde çıkan uygulama indirilmişse dili ise o iner
netten indir tam paketini onları iptal et Post automatically merged: 24 Mart 2021 yazılım dilidir hangi dönemde çıkan uygulama indirilmişse dili ise o iner
B Berat Özdemir 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 901 Reaksiyon skoru 549 24 Mart 2021 #3 En Son Desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir İndirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketleri için indirme bağlantıları sağlanır. support.microsoft.com Buradan gerekli yazılımı manuel olarak yükleyebilirsiniz.
En Son Desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir İndirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketleri için indirme bağlantıları sağlanır. support.microsoft.com Buradan gerekli yazılımı manuel olarak yükleyebilirsiniz.