Bazıları yurt dışından bunları alırsam gümrükde sıkıntı çıkarır mı veya prıme alsam bişey fark eder mi?
Sıkıntı olmaz sanırım. Genel olarak türkiyede yasak olan şeyler gümrüğe takılıyor onun harici pek öyle birieyle karşılaşmadım.Bende bunları çin den alacaktım göndermiyor diye alamadım
eğer gümrükte kalırsa sıkıntı burda ödediğim paranın yarısından fazla vergi veririmBende bunları çin den alacaktım göndermiyor diye alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı olmaz sanırım. Genel olarak türkiyede yasak olan şeyler gümrüğe takılıyor onun harici pek öyle birieyle karşılaşmadım.
Teker teker sipariş verin ve aynı anda sipariş vermeyin yoksa beraber hesaplandığı için gümrükte kalır.
Bazıları yurt dışından bunları alırsam gümrükde sıkıntı çıkarır mı veya prıme alsam bişey fark eder mi?
göndericisi amazon olmayan ürün alma yurt dışından, çok ciddi vergi ödersin ve ürün patlar gelmez.(bilardo topu olan ürün)
spiral kablo burada daha ucuz
bu renklerde ben burda bulamadım ama araştırıp bakarımspiral kablo burada daha ucuz
biri gegldiği zaman birini mi vereyim yoksa birini verip hemen ardından birini mi vereyimTeker teker sipariş verin ve aynı anda sipariş vermeyin yoksa beraber hesaplandığı için gümrükte kalır.
Aynı anda gümrükten geçmeyecek şekilde verin.biri gegldiği zaman birini mi vereyim yoksa birini verip hemen ardından birini mi vereyim
24 saat aralık yeterli olur mu ? veya biri yola çıktığı zaman diğerini vereyimAynı anda gümrükten geçmeyecek şekilde verin.
Tek tek sipariş et aynı kutu içerisinde 30 euroyu geçerse vergi çıkar.
TamamdırTek tek sipariş et aynı kutu içerisinde 30 euroyu geçerse vergi çıkar.
Bu limite vergi dahil değildi dimiTek tek sipariş et aynı kutu içerisinde 30 euroyu geçerse vergi çıkar.