Neler Yeni

Bunu satarken söylemelimiyim?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
arkdaşlar telefonun köşesi çok minik içine göçüyor gibi ben en ufak şeye takınıtlı olduğumdan dikkatimi çekti normal bir kullanıcı olsa fark etmezdi herhalde ama çok hafif içeri göçüyor normalmi satarken söylemelimiyim?

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Anıl Aykın
arkdaşlar telefonun köşesi çok minik içine göçüyor gibi ben en ufak şeye takınıtlı olduğumdan dikkatimi çekti normal bir kullanıcı olsa fark etmezdi herhalde ama çok hafif içeri göçüyor normalmi satarken söylemelimiyim?
Bende takıntılıyım şahsen ve satarken böyle şeyleri söylüyorum çünkü benim içim rahat etmiyor, genelde daha kötü sorunları satıcılar söylemedikleri için bu soruna şükrediyorlar alıyorlar :D
O sorun muhtemelen ekran açılıp bir yapıştırma ile düzelebilir.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende takıntılıyım şahsen ve satarken böyle şeyleri söylüyorum çünkü benim içim rahat etmiyor, genelde daha kötü sorunları satıcılar söylemedikleri için bu soruna şükrediyorlar alıyorlar :D
hocam göçme dediğime bakmayın sadece çok çok minik bir sallanma cihazımda hiç değişen yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

dün 4-5b kere baktım olmuyordu yada ben göremedim ama önceden çok çok çok minik oynadığını fark ettim bastırınca

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Anıl Aykın
hocam göçme dediğime bakmayın sadece çok çok minik bir sallanma cihazımda hiç değişen yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

dün 4-5b kere baktım olmuyordu yada ben göremedim ama önceden çok çok çok minik oynadığını fark ettim bastırınca
dediğim gibi alan kişinin sorun edeceğini sanmıyorum, ekranı açtığınız da yapıştırmak sorunu geçireceğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom