İlk başlarda iyi geliyordu fakat sonrasında gerçekten kafayı yedirtiyor insana. Gör artık be adam, Arthur Morgan'ın çabalarını gör artık.Normalde oyun hikayeleri zerre umrumda olmaz ama bu oyun bi farklı be. Hiç oyundan anlamayan bir abimiz bile biz oynarken yanda oturup "o Dutch ı bulup indirmemiz lazım çavuş" diyordu
Her PC'yi açtığında ağlamak için mi?Tam masaüstü arkaplanlık fotoğraf olmuş çok iyi.
Verem olup yavaş yavaş hastalanışı falan... bunun online versiyonunda ne yapılıyor acaba belki alır oynarımİlk başlarda iyi geliyordu fakat sonrasında gerçekten kafayı yedirtiyor insana. Gör artık be adam, Arthur Morgan'ın çabalarını gör artık.
Bu anı hiç unutamayacağım ve ''Dutch, sana her şeyimi verdim'' sözünü
Yakaladığınız güzel ekran görüntüleri varsa cevap olarak beklerim.
O konuda bilgim yok maalesef. Ben de youtube'da bir sürü video izleyip ayar yapmıştım.Agalar konudan bağımsız rdr2 yi hangi ayarlarda oynuyorsunuz? 3060ti ve 5600 var oyun bana çamur gibi geliyor böyle bir bulanıklık var gibi sebebi ne olabilir? dlss flan açık her şey ultrada.
Online kısmına hiç bulaşmadım, hikaye kısmı o kadar çok tatmin ediyor kiVerem olup yavaş yavaş hastalanışı falan... bunun online versiyonunda ne yapılıyor acaba belki alır oynarım
Karizmasına karizma katayım demedin mi hiçŞimdi herkes Arthurun farklı halini atar adamın öz haliyle oynayan tek ben miyim
Dlss kapatıp denedin mi. Birde keskinlik veya çözünürlük gibi bir şey olmalı onları fulle altta ayarları kapalı olan bölümü aç onuda fulleAgalar konudan bağımsız rdr2 yi hangi ayarlarda oynuyorsunuz? 3060ti ve 5600 var oyun bana çamur gibi geliyor böyle bir bulanıklık var gibi sebebi ne olabilir? dlss flan açık her şey ultrada.