Espri olduğunu da belirtirsen güzel olur. Ciddi anlayacak kişiler olabilir.Biri büyük diğeri küçük ise iğneyi batırıp hava basman sorununu düzeltecektir ameliyata gerek yok
Ortam müsaitse Google görsellerden bir bak dostum, oradaki gibi toplardamar belirginleşmesi var mı diye kontrol edersin. Ağrı yapıyor muydu hatırlamıyorum.Abi belirtileri nedir bunun bizde bi kontrol edelim
espiri değil kuzenim aynı şekilde kendisini tedavi etti sibop ucunu batırıp hava basma pompasıyla birazcık bastı normal haline döndü ama eğer çok hareketli iseniz havanın sönme durumu var elbette bunun için bisikletçiden yama yaptırmanızı öneririmEspri olduğunu da belirtirsen güzel olur. Ciddi anlayacak kişiler olabilir.
Abi chrome'a ne yazmam lazım yukarıda biri hastalık adı vermişti onu yazsam olurmu?Ortam müsaitse Google görsellerden bir bak dostum, oradaki gibi toplardamar belirginleşmesi var mı diye kontrol edersin. Ağrı yapıyor muydu hatırlamıyorum.
Dalgaya alınacak bir konu değilespiri değil kuzenim aynı şekilde kendisini tedavi etti sibop ucunu batırıp hava basma pompasıyla birazcık bastı normal haline döndü ama eğer çok hareketli iseniz havanın sönme durumu var elbette bunun için bisikletçiden yama yaptırmanızı öneririm
Evet "varikosel"Abi chrome'a ne yazmam lazım yukarıda biri hastalık adı vermişti onu yazsam olurmu?
Dostum dalga mı geçiyorsun sen Bir de ciddiyim yazmışsın. Senin bu dediğin; ben şu ilacı kullanıyorum iyi geldi sende kullan faydasını görürsün gibi bir şey. Arkadaşın durumu daha farklı belki hem bahsettiğin organ çok hassas bir organ, kime nereye hava basıyorsun sen??espiri değil kuzenim aynı şekilde kendisini tedavi etti sibop ucunu batırıp hava basma pompasıyla birazcık bastı normal haline döndü ama eğer çok hareketli iseniz havanın sönme durumu var elbette bunun için bisikletçiden yama yaptırmanızı öneririm
Evet Arkadaşlar Arkadaşımız Çok GÜzel Mizaj Yapıyorespiri değil kuzenim aynı şekilde kendisini tedavi etti sibop ucunu batırıp hava basma pompasıyla birazcık bastı normal haline döndü ama eğer çok hareketli iseniz havanın sönme durumu var elbette bunun için bisikletçiden yama yaptırmanızı öneririm
Abi internetten baktım şimdi. Galiba dışarıdan o bölgeye baktığınızda ve ellediğinizde belli oluyor. Bende sorun yokmuş şükürler olsun. İlgilendiğin için saol evil abi.Evet "varikosel"