Neler Yeni

Bunun olmasının sebebi ne?

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar dün bir tane arkadaşı gördüm okulda kendi isteğim olmadan bir anda naber dedim. Yani durum şu ki isteğim olmadan ağzım bir anda kendi kendine bu lafı söyledi. Bunun bir açıklaması var mı?
@Prmy @DarkNest @NightWish2434

Berke123

80+ Bronze
Arkadaşlar dün bir tane arkadaşı gördüm okulda kendi isteğim olmadan bir anda naber dedim. Yani durum şu ki isteğim olmadan ağzım bir anda kendi kendine bu lafı söyledi. Bunun bir açıklaması var mı?
içine cin kaçmış çok iyi bir hoca biliyorum tam 1000euro verirsen seni tedavi edicek

Berke123

80+ Bronze
Hadi ciddi ol dostum
demek ki demek istiyormuşsun ve kendini demişsin gibi hazırlmışsın sadece deme kısmı kalmış onu da istemsizce yapmışsın böyle bir yorum yapabilirim doğru mu? senin verdiğin bilgilerle hiçbir şey diyemeyiz "naber demek istemiyordum ama dedim" biraz daha detaylandırman gerek

SnareEcho

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
demek ki demek istiyormuşsun ve kendini demişsin gibi hazırlmışsın sadece deme kısmı kalmış onu da istemsizce yapmışsın böyle bir yorum yapabilirim doğru mu? senin verdiğin bilgilerle hiçbir şey diyemeyiz "naber demek istemiyordum ama dedim" biraz daha detaylandırman gerek
Aklımdan desem mi demesem mi diye geçirmiştim orası doğru.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Senin gene iyiymiş ben arada içimdeki yanlışlıkla dışa vuruyom durduk yere millete küfretmiş gibi oluyor.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Ben yaşadım çok kötü bişey :D

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
bu anlık boşluga gelmek gibi bişey beynimiz durdu deriz ya öyle bişey takma çok kafaya her insan yaşar bunu

Mauro İcardi

80+ Bronze
Top Bottom