Realhas the Great
80+ Gold
Kişilik bozukluğu teşhisi koydum geçmiş olsun
Neyse benimkinde sıkıntı olmadı konuştuk öyle 5 sn falanBen yaşadım çok kötü bişey
Tamam en dolu sensin kankaKonu sahibinin mesajları:
Konu sahibinin konuları:
Gerçekten miKendine çok önem veriyorsun.
Kafaya takma değil hocam ilk kez yaşadım o yüzden garip geldibu anlık boşluga gelmek gibi bişey beynimiz durdu deriz ya öyle bişey takma çok kafaya her insan yaşar bunu
TamamKardeşim ikinci kişiliğin steven grant istemiş naber dedirtmiş
Yerine göre var zatenKişilik bozukluğu teşhisi koydum geçmiş olsun
La olum o herkeste var la.Kişilik bozukluğu teşhisi koydum geçmiş olsun
Yok kendinizi kandırmayınLa olum o herkeste var la.
Bi anlik bosluk?Arkadaşlar dün bir tane arkadaşı gördüm okulda kendi isteğim olmadan bir anda naber dedim. Yani durum şu ki isteğim olmadan ağzım bir anda kendi kendine bu lafı söyledi. Bunun bir açıklaması var mı?
@Prmy @DarkNest @NightWish2434
Var beta, yanlış biliyorsun.Yok kendinizi kandırmayın
Kişilik bozukluğuArkadaşlar dün bir tane arkadaşı gördüm okulda kendi isteğim olmadan bir anda naber dedim. Yani durum şu ki isteğim olmadan ağzım bir anda kendi kendine bu lafı söyledi. Bunun bir açıklaması var mı?
Aklından geçeni söylemişsin bazen banada oluyor sorun yokArkadaşlar dün bir tane arkadaşı gördüm okulda kendi isteğim olmadan bir anda naber dedim. Yani durum şu ki isteğim olmadan ağzım bir anda kendi kendine bu lafı söyledi. Bunun bir açıklaması var mı?
Refleks olarak felan söylemişsiniz kisme beyin cerrahı değil burada yani eğer çok merak ederseniz randevu alın. Öyle aman aman bı durum yokProblem mi ve hastalığı anlatır mısınız?
Tamamdır teşekkür ederimRefleks olarak felan söylemişsiniz kisme beyin cerrahı değil burada yani eğer çok merak ederseniz randevu alın. Öyle aman aman bı durum yok
Hocam daha ilk kez yaşadım ve yaşayanı da hiç duymadım. Merak ettim.Ya gelmişsin yaptığım doğru tespitle dalga geçmişsin. Konularında bi kızın annesini kendi annenle tanıştırmak falan istiyorsun bu konu da cabası bu gayet normal olarak bir an aklından mı geçiriyorsun yoksa sesli mi söylüyorsun unutmuşsun naber demişsin bunun için konu açmışsın. Ne diyelim şimdi biz sana...