Neler Yeni

Bununla ne Yapılır ?

ZeRo6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf İslam ERDEM
Bununla ne yapılır agalar içine koysam döndürür

Ekler

• IMG_3945.jpeg
    IMG_3945.jpeg
    1.7 MB · Hit: 36
  • IMG_3942.jpeg
    IMG_3942.jpeg
    1.7 MB · Hit: 31
  • IMG_3943.jpeg
    IMG_3943.jpeg
    1.7 MB · Hit: 29
  • IMG_3944.jpeg
    IMG_3944.jpeg
    1.7 MB · Hit: 30

xTURANN

80+ Silver
Nerede kullanıldığını bilmiyorum da bakırı sök, sat.

ZeRo6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf İslam ERDEM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satmayı düşünmüyorjm kablosuna fiş bağladım prize takıca manyetik alandan dolayı mıknatıs gibi oluyor ama asıl kullanım amacını bulamadım yanlış hatırlamıyorsam klimadan sökmüştüm

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Emir
Satmayı düşünmüyorjm kablosuna fiş bağladım prize takıca manyetik alandan dolayı mıknatıs gibi oluyor ama asıl kullanım amacını bulamadım yanlış hatırlamıyorsam klimadan sökmüştüm
Motora veya sogutma devresine ait muhtemelen

Kuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Nuri Can Kuru
Bununla ne yapılır agalar içine koysam döndürür
Hocam bi elektrikçi olarak söyleye bilirim ki bu bi asenkron motor bobini elindeki bobin 220 volt ile çalışan tip statorun içerisine uyumlubikısa devre çubuklu rotor bulursan ve gövde yaparsan elinde 220 volt ac motor olur bi çok yerde kullana bilirsin ama sana ufak bi tavsiyem bu hâldeyken enerji verme çarpılma olasılığın çok yüksek ve enerjiliylen etrafına metal cisim yaklaştırma güzel bi proje çıkartmak için stator çapına uygun rotor bulursan bihazme yardımıyla vantilatör yadasu pompası yapa bilirsin

ZeRo6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf İslam ERDEM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi elektrikçi olarak söyleye bilirim ki bu bi asenkron motor bobini elindeki bobin 220 volt ile çalışan tip statorun içerisine uyumlubikısa devre çubuklu rotor bulursan ve gövde yaparsan elinde 220 volt ac motor olur bi çok yerde kullana bilirsin ama sana ufak bi tavsiyem bu hâldeyken enerji verme çarpılma olasılığın çok yüksek ve enerjiliylen etrafına metal cisim yaklaştırma güzel bi proje çıkartmak için stator çapına uygun rotor bulursan bihazme yardımıyla vantilatör yadasu pompası yapa bilirsin
Çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,053
Üyeler
172,030
Son üye
mertyorgun
Top Bottom