Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,533
Burcunuzu ankette işaretleyebilirsiniz.
Dostum konuda zaten inanıp inanmadığınızı sormadım. Bilime, akla ve mantığa uyan bir kafada olan insan burçların boş iş olduğunu bilir zaten. Günlük yaşamda konuştuğumuz masallardan, hurafelerden bir farkı yok. Sadece sohbet konusu olsun diye açtım.Burçlara inanmıyom ama nedense genel özellikleri uyuşuyor nasıl oluyor ki acaba bu
Biliyorum inanıp inanmadığınızı sormadığını benim öyle yazasım geldi o aylık günlük onlar net saçma zaten sadece bu genel özellikleri bir kısmı benle uyuşması garibime gittiDostum konuda zaten inanıp inanmadığınızı sormadım. Bilime, akla ve mantığa uyan bir kafada olan insan burçların boş iş olduğunu bilir zaten. Günlük yaşamda konuştuğumuz masallardan, hurafelerden bir farkı yok. Sadece sohbet konusu olsun diye açtım.
Burçların senin kişiliğine uymasının sebebi ise şu. Şimdi mesela Aslan burcu bu ay para, aşk iş de şanslı olacak diyor. Sense bu sözü duyup para, aşk ve iş de başarılı olmaya odakliyorsun kendini. En ufak başarinda da bunu burçlara bağlıyorsun. Bunun sebebi böyle yani, başka bir açıklaması da tesadüf olabilir. O kadar.
Dediğim gibi, tesadüf.Biliyorum inanıp inanmadığınızı sormadığını benim öyle yazasım geldi o aylık günlük onlar net saçma zaten sadece bu genel özellikleri bir kısmı benle uyuşması garibime gitti
Iyy terazi mi öğkk ya benim burcumla uyumlu değil çık hayatımdan (!)Terazi