Burcunuz ne?

?

• Oy kullanan toplam üye
    92

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,533
Burcunuzu ankette işaretleyebilirsiniz.

images (1).jpeg

HD 156384 (22.74 IY) akrep takım yıldızında en yakın yıldızdır.
1 ışık yılı 9.460.730.472.580.800x22.74 metre
Google bile hesaplamadı bu mesafelerdeki Yıldızların hayatınıza yaşamınıza yön vermesine inanmayalım.
Kısacası burç tarihin en büyük yalanı olabilir. Hatta yalanıdır. Gaybı bilen Evrenin hükümdarıdır.
herkese iyi forumlar :D

Burçlara inanmıyom ama nedense genel özellikleri uyuşuyor nasıl oluyor ki acaba bu

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.
Hiç bir bilgim yok burçlar hakkında yengeç benimki

Burçlara inanmıyom ama nedense genel özellikleri uyuşuyor nasıl oluyor ki acaba bu
Dostum konuda zaten inanıp inanmadığınızı sormadım. Bilime, akla ve mantığa uyan bir kafada olan insan burçların boş iş olduğunu bilir zaten. Günlük yaşamda konuştuğumuz masallardan, hurafelerden bir farkı yok. Sadece sohbet konusu olsun diye açtım.

Burçların senin kişiliğine uymasının sebebi ise şu. Şimdi mesela Aslan burcu bu ay para, aşk ve iş de şanslı olacak diyor. Sense bu sözü duyup para, aşk ve iş de başarılı olmaya odakliyorsun kendini. En ufak başarinda da bunu burçlara bağlıyorsun. Bunun sebebi böyle yani, başka bir açıklaması da tesadüf olabilir. O kadar.

Son düzenleme:
Burçlara inanmıyorum. Burçlar kadar saçma şey yok o yüzden burcum da yok benim, kabul etmiyorum.
Post automatically merged:

Yelkovan burcuyum ben.

Dostum konuda zaten inanıp inanmadığınızı sormadım. Bilime, akla ve mantığa uyan bir kafada olan insan burçların boş iş olduğunu bilir zaten. Günlük yaşamda konuştuğumuz masallardan, hurafelerden bir farkı yok. Sadece sohbet konusu olsun diye açtım.

Burçların senin kişiliğine uymasının sebebi ise şu. Şimdi mesela Aslan burcu bu ay para, aşk iş de şanslı olacak diyor. Sense bu sözü duyup para, aşk ve iş de başarılı olmaya odakliyorsun kendini. En ufak başarinda da bunu burçlara bağlıyorsun. Bunun sebebi böyle yani, başka bir açıklaması da tesadüf olabilir. O kadar.
Biliyorum inanıp inanmadığınızı sormadığını benim öyle yazasım geldi o aylık günlük onlar net saçma zaten sadece bu genel özellikleri bir kısmı benle uyuşması garibime gitti

Biliyorum inanıp inanmadığınızı sormadığını benim öyle yazasım geldi o aylık günlük onlar net saçma zaten sadece bu genel özellikleri bir kısmı benle uyuşması garibime gitti
Dediğim gibi, tesadüf.
Veya kendini buna şartlandırmışsındır zamanla öyle olmuşsundur.

Boğa 🐂♉

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,189
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri