Neler Yeni

Burdan oyun aldım key ne zanan gelir

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Hayır, değil. Şu siteden aşağıya indikten sonra detaylı bilgi için tıklayınız yazan kısma yazınca buraya atıyor.
hocam korkunç bir durum yoktur değilmi? kartımdan extra para çekilmesi gibi

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Hocam Türk Telekom'un sitesi korkmanızı gerektirecek bir durum yok.
hocam kartımda 1k para var kapatmam gerekirmi bu durumlarda ben çok korkuyorum. türk telekomun olduğu için güvendim ama azar azar kartından para çekerler haberin olmaz diyorlar

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Hayır, değil. Şu siteden aşağıya indikten sonra detaylı bilgi için tıklayınız yazan kısma yazınca buraya atıyor.
Hocam linklere bakacaksın böyle durumlarda nokta dahi değişse site şüphelidir orijinal türktelekom sitesinden direk playstoreye geçiş yaptığında link nasıl ona bakacaksın görüntüye değil farkettiysen www eksik
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayir sahte degil turk telekomun kendi sitesi
Hocam noktası noktasına aynı değilse site şüphelidir bu böyledir

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Hocam linklere bakacaksın böyle durumlarda nokta dahi değişse site şüphelidir orijinal türktelekom sitesinden direk playstoreye geçiş yaptığında link nasıl ona bakacaksın görüntüye değil farkettiysen www eksik
hocam sizin attığınız orjinal diye söylediğiniz siteye girdiğinizde benim hesabım çıktı zaten? ve linkin üstüne çift tıklayınca www çıkıyor? iyi değilsiniz hocam heralde bi uyuyun derim

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
hocam kartımda 1k para var kapatmam gerekirmi bu durumlarda ben çok korkuyorum. türk telekomun olduğu için güvendim ama azar azar kartından para çekerler haberin olmaz diyorlar
Hocam böyle durumlarda korkuyorsanız sanal kart veya hayalet kart oluşturup bir limit belirleyin kafanız rahat olmuş olur ayrıca Türk Telekom'un sitesi dediğim gibi korkulacak bir şey yok.
Türk Telekom'un site linkinden gidincede www yok?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Hocam böyle durumlarda korkuyorsanız sanal kart veya hayalet kart oluşturup bir limit belirleyin kafanız rahat olmuş olur ayrıca Türk Telekom'un sitesi dediğim gibi korkulacak bir şey yok.

Attığım site linkinden gidincede www yok?
hocam ne yapıcam şmidi

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler

Türk Telekom'un site linkinden gidincede www yok?
Hiçbir oynama yapmadın

Ekler

• IMG_7559.png
    IMG_7559.png
    589 KB · Hit: 31
  • IMG_7560.png
    IMG_7560.png
    590.1 KB · Hit: 40

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Kimse yanlış anlamasın tellallık değil derdim başıma geldiği için biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,026
Üyeler
163,093
Son üye
efelol
Top Bottom