aldım ama hesabı alamadımparanızı geri alcınızmı hocam
aldım ama hesabı alamadımparanızı geri alcınızmı hocam
Hesap derkenaldım ama hesabı alamadım
www ye gerek yok cunku farkindaysan bu sitede de www yokHocam linklere bakacaksın böyle durumlarda nokta dahi değişse site şüphelidir orijinal türktelekom sitesinden direk playstoreye geçiş yaptığında link nasıl ona bakacaksın görüntüye değil farkettiysen www eksik
İşte oyunu iptal ettiler satın alımdan 4 saat sonra sonra da hesaba erişim engeli koydularHesap derken
Parayı verdiler canım ona bişey mi dedimSite güvenilir, müşteri hizmetlerini arayın sorununuzu çözsünler arkadaşı daha çok streslendirmeyin trollemeye başladığınızı düşünmeye başladım.
Site koskoca Türk telekom'un sizin 30 TL'nize kalmazlar merak etmeyin
Size demedim hocam şu baştaki mesaj yazan arkadaşlara söyledim yanlış anlamayın.İşte oyunu iptal ettiler satın alımdan 4 saat sonra sonra da hesaba erişim engeli koydular
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parayı verdiler canım ona bişey mi dedim
Yanlış anlamadım dediğin doğru zatenSize demedim hocam şu baştaki mesaj yazan arkadaşlara söyledim yanlış y
Onu bilemiyorum kanka sitede vardır destek bölümüdesteğe nerden yazarım hocam
Ss attım gözünüz gör miyor muwww ye gerek yok cunku farkindaysan bu sitede de www yok
Alıntıyı görüntüle
hocam www link uzerinde hicbir etkisi yok site gercek tum sitelerde deneyebilirsiniz artik www gerekmiyorSs attım gözünüz gör miyor mu
Birinde çıkıyor birinde çıkmıyor ya ondan dedim. Daha önce başıma geldi. Uydurmuyorum. Bide raporlamışlar uyarı gelmiş yahocam www link uzerinde hicbir etkisi yok site gercek tum sitelerde deneyebilirsiniz artik www gerekmiyor
raporlayan kimse dogru yapmis mesajiniz yanlis bilgilendirme iceriyorduBirinde çıkıyor birinde çıkmıyor ya ondan dedim. Daha önce başıma geldi. Uydurmuyorum. Bide raporlamışlar uyarı gelmiş ya