Neler Yeni

Burger king vs Popeyes hangisi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
genellikle hangisini tercih ediyorsunuz
Abi valla ikisi de doyurucu değil artık. Geçen 60tl'ye popeyes tavuk dürüm aldım. Gelen dürüm 10-15cm falandı. Resimde 30 gibi duruyordu. Kola ve patatesle doydum. 60tl vereceğime 40tl'ye 45cm zurna dürüm söyler yerdim. Ha tadı çok güzel bak ona lafım yok. Ama porsiyon olarak çiğköfte dürümden küçük.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün

Burger king dostum pahalı ama doyurucu​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık dışarıdan yemediğim için tatları değişmiştir bilemem. :D
Burger king den ne yiyorsun normalde

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Zincirburgerler genellikle güzel ve doyurucu olmuyor menüleri. Popeyes'ta artık eskisi kadar güzel değil tadı. O yüzden KFC yiyorum genellikle. Mc Donalds'tan aldığım zaman uygulaması var orada kampanyalar oluyor 60TL'lik menünün (bayadır yemediğim için menü adını ve fiyatını tam hatırlamıyorum eskini baz aldım) aynısından 1 tane daha veriyor o kampanyalar dışı yenmez.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Her konuda Burger King, Popeyes'a tur bindirir. İl dışında okuduğum için ikisinin de müdavimi oldum diyebilirim, sabahtan akşama sana Burger King fanboyluğu yapabilirim .dd Lezzetini beğenmeyen arkadaşlar olabilir, şahsi bir mesele, onun dışında Burger her türlü daha iyi. Popeyes güya zincir restoran, önce farklı şubelerinde hizmeti, kaliteyi denetleyip bi standarda oturtsun sonra Burger ile kıyaslarım belki.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
burger king de lezzet fena değil ama doymak için 150-200 lira ödemen lazım

Top Bottom