Neler Yeni

Burnuma yumruk yedim acil

Clayz

80+ Silver
toplanıp dovelım agabey hemen forumdaslarla:hoba:

CharlesPolat

80+ Bronze
Merhaba bugun burnuma yumruk yedim nedeni falan önemli değil burnumun sol alt tarafı ufak kanadı onun haricinde burnumun içinden kan gelnedi kıkırdaklarda kırık yok ama hafif şiş ve darbeyi yediğimyerde hafif mor darbeyi burnumun sol yanına aldım burnumun sokunu aşağıya hareket ettirince fena sızılıyor harici bir şey yok bir şey olurmu
2 yumruk attık hemen konu açmışsın bir dahakine sağlam dövcem seni

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
EREN
Merhaba bugun burnuma yumruk yedim nedeni falan önemli değil burnumun sol alt tarafı ufak kanadı onun haricinde burnumun içinden kan gelnedi kıkırdaklarda kırık yok ama hafif şiş ve darbeyi yediğimyerde hafif mor darbeyi burnumun sol yanına aldım burnumun sokunu aşağıya hareket ettirince fena sızılıyor harici bir şey yok bir şey olurmu
Hastaneye git sonra yanlış kaynamasın

evrn_ozts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Evren öztaş
Beyler bi sorun var darbeyi yediğim yerde hanı bacağınız karıncalanır bi sinir kaynaklı hissizlik olurya öyle bir şey var neden?

Koyun Shaun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
boksta hep yumruk yiyiliyor sorun olacağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,453
Üyeler
172,835
Son üye
hmd62392
Top Bottom