2 yumruk attık hemen konu açmışsın bir dahakine sağlam dövcem seniMerhaba bugun burnuma yumruk yedim nedeni falan önemli değil burnumun sol alt tarafı ufak kanadı onun haricinde burnumun içinden kan gelnedi kıkırdaklarda kırık yok ama hafif şiş ve darbeyi yediğimyerde hafif mor darbeyi burnumun sol yanına aldım burnumun sokunu aşağıya hareket ettirince fena sızılıyor harici bir şey yok bir şey olurmu
Hastaneye git sonra yanlış kaynamasınMerhaba bugun burnuma yumruk yedim nedeni falan önemli değil burnumun sol alt tarafı ufak kanadı onun haricinde burnumun içinden kan gelnedi kıkırdaklarda kırık yok ama hafif şiş ve darbeyi yediğimyerde hafif mor darbeyi burnumun sol yanına aldım burnumun sokunu aşağıya hareket ettirince fena sızılıyor harici bir şey yok bir şey olurmu
İyi olur vallatoplanıp dovelım agabey hemen forumdaslarla![]()
Aha bu eleman2 yumruk attık hemen konu açmışsın bir dahakine sağlam dövcem seni
boksta hep yumruk yiyiliyor sorun olacağını sanmıyorumMerhaba bugun burnuma yumruk yedim nedeni falan önemli değil burnumun sol alt tarafı ufak kanadı onun haricinde burnumun içinden kan gelnedi kıkırdaklarda kırık yok ama hafif şiş ve darbeyi yediğimyerde hafif mor darbeyi burnumun sol yanına aldım burnumun sokunu aşağıya hareket ettirince fena sızılıyor harici bir şey yok bir şey olurmu