Neler Yeni

Burnuma yumruk yedim acil

toplanıp dovelım agabey hemen forumdaslarla:hoba:

Merhaba bugun burnuma yumruk yedim nedeni falan önemli değil burnumun sol alt tarafı ufak kanadı onun haricinde burnumun içinden kan gelnedi kıkırdaklarda kırık yok ama hafif şiş ve darbeyi yediğimyerde hafif mor darbeyi burnumun sol yanına aldım burnumun sokunu aşağıya hareket ettirince fena sızılıyor harici bir şey yok bir şey olurmu
2 yumruk attık hemen konu açmışsın bir dahakine sağlam dövcem seni

Merhaba bugun burnuma yumruk yedim nedeni falan önemli değil burnumun sol alt tarafı ufak kanadı onun haricinde burnumun içinden kan gelnedi kıkırdaklarda kırık yok ama hafif şiş ve darbeyi yediğimyerde hafif mor darbeyi burnumun sol yanına aldım burnumun sokunu aşağıya hareket ettirince fena sızılıyor harici bir şey yok bir şey olurmu
Hastaneye git sonra yanlış kaynamasın

Beyler bi sorun var darbeyi yediğim yerde hanı bacağınız karıncalanır bi sinir kaynaklı hissizlik olurya öyle bir şey var neden?

boksta hep yumruk yiyiliyor sorun olacağını sanmıyorum

Geri